Remonttityöt Tampere

Kun remonttityöt Tampereella Pirkanmaalla tai Hämeen alueella kaipaavat toteuttajaa, valitse Kodikas Remontit! Tarjoamme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia remonttipalveluita kaikkiin kodin tai taloyhtiön remontoinnin ja saneerauksen tarpeisiin. Niin pieniin sekä suuriin. Kaikki remonttityöt toteutetaan myös täydellä tyytyväisyystakuulla, jotta voisit huoletta luottaa remonttimiehiemme vankkaan ammattitaitoon.

Haluaisitko remonttiaiheisia vinkkejä ja suosituksia. Lähetämme uutiskirjeemme tilaajillemme kuukausittain remonttiaiheisia vinkkejä ja suosituksia. Emme häiritse sinua turhilla viesteillä.

Tilaa uutiskirje

 

Pari sanaa meistä yrityksenä

Kodikas Remontit Oy on kokeneista pitkän linjan ammattilaisista koostuva remontti- ja saneerausalan yritys, joka toteuttaa ensiluokkaisia remonttitöitä ja laadukasta suomalaista osaamista moniin eri tarpeisiin. Tietotaitoamme ja avaimet käteen -periaatteella toteutettavat remonttityöt ovat auttaneet asiakkaitamme jo lukemattomissa erilaisissa remonttikohteissa jo yli vuosikymmenen ajan. Viime aikoina olemme keskittyneet palvelemaan yhä enemmän taloyhtiöitä ja isännöintitoimistoja, mutta yksityiset kotitaloudet kulkevat silti yhä tukevasti mukana asiakaskunnassamme.

Tutustu referensseihin

 

Luotettava ja vastuullinen toimija palveluksessasi

Kunnia-asianamme on olla luotettava, kotimainen remonttialan palveluntarjoaja, joka hoitaa remonttityöt aina alusta loppuun saakka sovitusti ja kantaa oman vastuunsa tehdystä työstä. Tämä tarkoittaa luonnollisesti täyttä tyytyväisyystakuuta, sillä asiakastyytyväisyys ja asiakasvaatimusten täyttäminen ovat toimintamme keskiössä. Noudatamme omaa laadunhallintajärjestelmäämme, joka on syntynyt ja hioutunut pitkällisen toiminnan tuloksena.

Tilaa ilmainen kartoitus

Laatoitustyöt ja lattiatyöt Tampereella, aina tyytyväisyystakuulla.

 

Toimintaamme ohjaavat arvot ja periaatteet

Kun remontteja tehdään suurella intohimolla, on jokainen projekti yhtä merkityksellinen. Olipa sitten edessä pieni pintaremontti tai suuren taloyhtiön remontti. Taustalla kaikkea toimintaamme ohjaavat myös tärkeät arvot ja periaatteet, joiden puitteissa toteutamme jokaisen remontin:

  1. Pätevyys
  2. Vastuullisuus
  3. Kotimaisuus
  4. Asiakastyytyväisyys
  5. Laadunhallinta

 

Kun remonttityöt kaipaavat toteuttajaa, kerro miten voisimme sinua palvella

Kun tarvitset kokeneita suomalaisia remonttialan ammattilaisia hoitamaan saneeraustarpeesi, Kodikas Remontit Oy on erinomainen valinta. Kanssamme remonttityöt hoituvat helposti ja sujuvasti, sillä olemme sitoutuneita palvelemaan sinua, kuuntelemaan tarpeitasi ja toiveitasi ja hoitamaan remonttisi aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä


Soita 020 730 6960