Liukuovet ja säilytysratkaisut

Kodikas Remontit Oy on aloittanut yhteistyön Mirror Line Oy:n kanssa. Mirror Line valmistaa pitkäikäisiä ja kestäviä kotimaisia kalusteita. Näin ollen voit hankkia kauttamme Mirror Line valikoiman tuotteita, samalla kun asennamme ne helposti remonttisi yhteydessä. Valikoimaan kuuluvat erilaiset liukuovet ja säilytysjärjestelmät, kuten vaatekaapit ja tilanjakajat. Mirror Line valmistaa tuotteet mittatilauksena ja useilla tuotteilla on jopa 25-vuoden takuu.

Miten tuotteiden tilaus ja asennus toimii?

  1. Tutustu Mirror Linen verkkosivustoon ja tuotevalikoimaan.
  2. Ota meihin yhteyttä ja pyydä haluamastasi tuotteesta tarjous. Samalla kerromme sinulle, kuinka paljon asennus tulee kustantamaan. Autamme mielellämme myös kalusteiden suunnittelussa ja tuotteiden valitsemisessa.

Ota yhteyttä

 

Liukuovet mittojen mukaan

Liukuovet tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen viimeistelyyn. Samalla ne tarjoavat modernin ja pitkäikäisen ratkaisun, joka nostaa asunnon arvoa sekä päivittää helposti kodin ilmettä. Liukuovet voidaan asentaa esimerkiksi huoneistoremontin yhteydessä.

 

Mirror Linen liukuovet voidaan toteuttaa jopa kattoon asti ja tarvittaessa koko huoneen leveydeltä. Liukuovet valmistetaan millintarkasti huoneen mittojen mukaisesti. Mirror Linelta onnistuu myös pienempien liukuovien valmistus.

 

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen asennetuista liukuovista.

 

Ota yhteyttä

 

 

Liukuovikaapit, saranaovikaapit ja vaatehuoneen sisustat

Tilavat Mirror Linen liukuovi- ja saranaovikaapit piristävät sisustusta. Kaapit toteutetaan tarkasti mittatilaustyönä. Kaappien asennuksien yhteydessä voidaan tehdä myös lattiaremontti, jolloin koko huoneen ilme uudistuu. Valikoimaan kuuluvat eteisen kaapit, walk-in vaatehuoneet, erilaiset vaatekaapit sekä tasot, laatikostot, vitriinit ja senkit.

Kaapiston suunnittelussa voit käyttää apuna Mirror Linen maksutonta opasta. Oppaasta löydät tarkasti, mitä kaikkea kaapiston suunnittelussa on otettava huomioon.  Tutustu oppaaseen tästä. Ota myös meihin yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen asennetuista kaapeista.

Ota yhteyttä

 

Lasiseinät

Mirror Linen tuotevalikoimasta löytyvät lasiseinät ja ruudukko tilanjako-ovet. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä. Valikoimaan kuuluu kolme eri väriä, jotka ovat musta, valkoinen ja hopea. Lasiseinät ja ruudukko ovet valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Lasi taas on turvalasia, joka rikkoutuessaan pitää lasinsirpaleet yhdessä. Lasiseinät voidaan asentaa helposti remonttien yhteydessä.

 

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää ja autamme tuotteiden valinnassa.

 

Ota yhteyttä

 

 

Ladon Ovi

Mirror Linen tuotevalikoimaan kuuluvat myös trendikkäät design ladon ovet. Nämä ovat sisustusovi-paketteja, jotka ovat varustettu liukuovimekanismilla. Muotoilu design perustuu suomalaiseen maaseutumaisemaan. Ovi sopiikin sisustajille, jotka toivovat rohkeita ja ennakkoluulottomia ratkaisuja.

Katseen vangitseva ladon ovi on varustettu näyttävällä pyörästömekanismilla ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi olohuoneen jakajaksi tai vaatehuoneen oveksi.

Ovi voidaan helposti asentaa erilaisten remonttien yhteydessä. Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Tutustu Mirror Linen tuotteisiin


Soita 020 730 6960