Avoimet työpaikat Kodikas Remonteilla

Laatoittaja työpaikat Tampere

Etsimme avoimella haulla tiimiimme uusia laatoittajia, jotka eivät pelkää tarttua myöskään muihin remontoinnin ja saneerauksen työtehtäviin – toivomme siis löytävämme ammattitaitoisia moniosaajia, joilta myös asiakaspalvelu luonnistuu kuin itsestään.

Edellytämme laatoittajan työpaikkaan hakevilta:

 • Alan koulutusta (pintakäsittely- tai rakennusalan perustutkinto, lattianpäällystäjän tai talonrakennusalan ammattitutkinto tmv)
 • Oma-aloitteisuutta
 • Asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
 • Aiempi kokemus laatoitustyöstä sekä muista rakennusalan työtehtävistä luetaan hakijan eduksi

Jos tunnistat itsesi yllä mainituista kohdista, lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus ansioluettelosi kera, niin me olemme sinuun yhteydessä!

Yhteydenotot:
Markus Mäkinen
markus.makinen@kodikasremontit.fi
Tiedustelut puhelimitse: 020 730 6960

 

Kirvesmies avoimet työpaikat Tampere

Etsimme tiimiimme avoimella haulla kirvesmiehiä, jotka tarpeen vaatiessa uskaltavat tarttua myös muihin remontoinnin ja saneerauksen työtehtäviin. Jos sinua kiinnostaa timpurin työt meillä, tutustu alla oleviin kriteereihin ja laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian!

Edellytämme kirvesmiehen työpaikkaan hakevalta:

 • Alan koulutusta (rakennusalan perustutkinto)
 • Työturvallisuuskorttia
 • Oma-aloitteisuutta
 • Asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
 • Aiempi kokemus alan töistä luetaan hakijan eduksi

Jos täytät yllä esitellyt kriteerit ja olet innokas tulemaan Kodikas Remonteille töihin, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi meille sähköpostitse, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Yhteydenotot:
Markus Mäkinen
markus.makinen@kodikasremontit.fi
Tiedustelut puhelimitse: 020 730 6960

 

Kodikas Remontit työnantajana

Kodikas Remontit on Pirkanmaalla ja Hämeen alueella toimiva remontti- ja saneerausalan yritys. Olemme vakaa toimija, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen pitkäaikaisen ja varman työsuhteen. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kotitalouksista, mutta myös enenevässä määrin isännöintitoimistoista ja taloyhtiöistä.

Tavoitteenamme on tarjota ensiluokkaista palvelua sekä laadukasta osaamista moniin eri remontoinnin ja saneerauksen tarpeisiin. Näin ollen työntekijämme pääsevät hyödyntämään omaa osaamistaan erittäin monipuolisesti, kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen rakentamista unohtamatta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia etuja ja tilaa kehittyä

Kodikas Remontit tarjoaa sinulle pitkäaikaisen ja vakaan työympäristön lisäksi kiinnostavia sekä erittäin monipuolisia työtehtäviä remontoinnin ja saneerauksen saralta. Olemme myös valmiita palkitsemaan sinut hyvin tehdystä työstä sille kuuluvan ansion mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme ympärillesi joustavan ja rennon työtiimin, jonka tuella päivittäiset työtehtävät sujuvat entistä mukavammin.

Laatoittajan ja kirvesmiehen avoimet työpaikat ovat tarjolla avoimella haulla, joten ota sinäkin yhteyttä jo tänään!


Soita 020 730 6960