Avoimet työpaikat Kodikas Remonteilla

Laatoittaja työpaikat Tampere

Etsinnässä uusi laatoittaja työpaikka Tampereelta? Kodikas Remontit etsii avoimella haulla tiimiinsä uusia laatoittajia, jotka eivät pelkää tarttua myöskään muihin remontoinnin ja saneerauksen työtehtäviin. Toivomme siis löytävämme rohkeasti töihin tarttuvia ja ammattitaitoisia moniosaajia, joilta myös asiakaspalvelu luonnistuu. Jos siis olet laatoitusalan ammattilainen ja etsit rentoa uutta työpaikkaa, johon on mukava tulla töihin myös maanantai aamuisin, ota meihin yhteyttä!

Tarjoamme laatoittajalle työpaikan Tampereella.

Edellytämme laatoittaja työpaikkaa hakevilta:

 • Alan koulutusta (pintakäsittely- tai rakennusalan perustutkinto, lattianpäällystäjän tai talonrakennusalan ammattitutkinto tmv)
 • Oma-aloitteisuutta
 • Asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
 • Aiempi kokemus laatoitustyöstä sekä muista rakennusalan työtehtävistä luetaan hakijan eduksi

Jos tunnistat itsesi yllä mainituista kohdista, hae avointa laatoittaja työpaikkaa lähettämällä meille sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelosi kera! Tämän jälkeen käymme hakemuksesi lävitse ja olemme sinuun yhteydessä.

 

Yhteydenotot:
Markus Mäkinen
markus.makinen@kodikasremontit.fi
Tiedustelut puhelimitse: 020 730 6960

Kirvesmies avoimet työpaikat Tampere

Hei sinä pirkanmaalainen tai tamperelainen kirvesmies, hae töihin Kodikas Remonteille! Etsimme tiimiimme avoimella haulla uusia kirvesmiehiä, jotka tarpeen vaatiessa uskaltavat tarttua myös muihin saneerauksen ja remontoinnin monialaisiin työtehtäviin. Samalla sinua ei pelota edes työn lomassa tarvittaessa hoidettava asiakaspalvelu. Jos siis sinua kiinnostaa timpurin työt meillä, tutustu alla esiteltyihin hakukriteereihin ja hae avoimeen kirvesmies työpaikkaan mahdollisimman pian!

Kirvesmiehelle avoin työpaikka Tampereella.

Edellytämme avointa kirvesmiehen työpaikkaa hakevalta:

 • Alan koulutusta (rakennusalan perustutkinto)
 • Työturvallisuuskorttia
 • Oma-aloitteisuutta
 • Asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
 • Aiempi kokemus alan töistä luetaan hakijan eduksi

Jos täytät yllä esitellyt kriteerit ja olet innokas tulemaan Kodikas Remonteille töihin, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi meille sähköpostitse, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Me puolestamme lupaamme tarjota sinulle rennon timpurin työympäristön, jossa tulet varmasti viihtymään.

 

Yhteydenotot:
Markus Mäkinen
markus.makinen@kodikasremontit.fi
Tiedustelut puhelimitse: 020 730 6960

Kodikas Remontit työnantajana

Kodikas Remontit on Pirkanmaalla ja Hämeen alueella toimiva remontti- ja saneerausalan yritys. Olemme vakaa toimija, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen pitkäaikaisen ja varman työsuhteen. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kotitalouksista, mutta myös enenevässä määrin isännöintitoimistoista ja taloyhtiöistä.

Tavoitteenamme on tarjota ensiluokkaista palvelua sekä laadukasta osaamista moniin eri remontoinnin ja saneerauksen tarpeisiin. Näin ollen työntekijämme pääsevät hyödyntämään omaa osaamistaan erittäin monipuolisesti, kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen rakentamista unohtamatta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia etuja ja tilaa kehittyä

Kodikas Remontit tarjoaa sinulle pitkäaikaisen ja vakaan työympäristön lisäksi kiinnostavia sekä erittäin monipuolisia työtehtäviä remontoinnin ja saneerauksen saralta. Olemme myös valmiita palkitsemaan sinut hyvin tehdystä työstä sille kuuluvan ansion mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme ympärillesi joustavan ja rennon työtiimin, jonka tuella päivittäiset työtehtävät sujuvat entistäkin mukavammin.

Etsimme avoimella haulla uusia työntekijöitä etupäässä kirvesmies (timpuri) ja laatoittaja työpaikkoihin, mutta myös muiden remonttialan osaajien kannattaa olla meihin halutessaan yhteydessä.

Laatoittajan ja kirvesmiehen avoimet työpaikat ovat tarjolla avoimella haulla, joten ota sinäkin yhteyttä jo tänään!


Soita 020 730 6960