Remontti Tampere kokemuksia

Tutustu remonttikohteisiimme ja aiemmin tekemiimme töihin galleriamme avulla. Jos mielenkiintosi heräsi ja haluaisit tiedustella lisää tai pyytää meiltä tarjousta, ota yhteyttä!

Etsitkö remontti kokemuksia Tampereelta? Tutustu Kodikas Remontit Oy:n tekemiin laadukkaisiin ja kokonaisvaltaisiin remonttitöihin alla olevan kuvagallerian sekä videon avulla. Lisäksi voit tutustua myös muihin referensseihimme.

Monipuolista remonttipalvelua kaikkiin tarpeisiin

Kodikas Remontit tarjoaa monipuolista remonttipalvelua Tampereella ja Hämeessä. Palveluihimme lukeutuvat niin monipuoliset taloyhtiöiden ja kotitalouksien huoneisto- ja pintaremontit, kuin myös yksittäiset asennus- ja remonttityöt. Mukaan lukien keittiöremontit, mittatilaustyönä tehtävät terassit, sauna- ja märkätilaremontit sekä laadukkaat laatoitus- ja lattiatyöt.

 
 

Takana pitkä remonttikokemus

Remontti kokemus ei synny ainoastaan kauniista lopputuloksesta, vaan koko prosessi tulisi sujua mutkattomasti. Esimerkiksi me olemme panostaneet erityisesti projektin hallintaan ja tehokkuuteen – asiakkaamme pääsevät seuramaan töiden edistymistä ja antamaan palautetta reaaliajassa mobiilisovelluksen avulla. Lisäksi kaikki ammattilaisemme omaavat alalta erittäin pitkän kokemuksen, jonka vuoksi voimme hyvillä mielin tarjota kaikkiin remontteihimme täyden tyytyväisyystakuun. Kun siis haluat kuulla remontti kokemuksia Tampereelta, tutustu töihimme ja ota meihin yhteyttä,  niin tarjoamme sinulle ilmaisen kartoituksen!
 
Varaa ilmainen kartoitus


Soita 020 730 6960