Remontit Tampere


Remontit Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeen alueella onnistuvat yhteistyössä Kodikas Remonttien kanssa — toteutamme sovitusti kaikki taloyhtiön sekä kodin pienet ja suuret remonttityöt avaimet käteen -palveluna ja aina täydellä tyytyväisyystakuulla. Näin ollen remontin toteutus sujuu mahdollisimman sujuvasti ja sinä pääset nauttimaan laadukkaan työn tuloksista.

Yksilöllistä remonttipalvelua

Kodikas Remontit toteuttaa remontit asiakkailleen yksilöllisesti suunnitellen ja asiakaslähtöisesti palvellen läpi koko remonttiprosessin, oli kyseessä sitten useita asuntoja käsittävä taloyhtiö tai perinteinen omakotitalo.

Suunnitelmallisuus on tärkeää etenkin isännöintitoimistojen tilaamien tai taloyhtiöille tehtävien remonttien kohdalla, sillä näissä tapauksissa remonttitarpeet ovat usein huomattavan suuria. Kohteen koolla tai remontin laajuudella ei kuitenkaan ole meille sinänsä merkitystä, sillä toteutamme jokaisen urakan kokonaisvaltaisesti samalla laadusta tinkimättömällä asenteella. Erikoisosaamisemme lukeutuvat erityisesti märkätilat, kuten kylpyhuone- ja saunaremontit.

Remontit oman tarpeesi mukaan

Kauttamme toteutat esimerkiksi seuraavat kokonaisvaltaiset ja laadukkaat remontit täydellä tyytyväisyystakuulla:

Sujuvuutta suunnitteluun ja tekemiseen

Jo heti remontin suunnitteluvaiheessa kartoitamme tarpeesi ja toiveesi koskien mm. materiaaleja ja värimaailmaa sekä aikatauluja ja budjettia, jolloin lopputulos valmistuu haluttua visiota noudatellen, sovittuna ajankohtana ja budjettia ylittämättä. Remonttiprojektin edetessä aloituksesta kohti loppuaan pidämme sinut koko ajan tiukasti tiedonkulussa mukana ja konsultoimme mielipiteitäsi aina tarvittaessa.

Taloyhtiöissä työskennellessämme hoidamme tarpeellisen tiedotuksen myös asiakkaiden suuntaan ja pyrimme muutenkin työskentelemään siten, että remonttityöstä aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa tai keskeytyksiä jokapäiväiseen elämiseen. Lopuksi siivoamme omat jälkemme, eli poistuttuamme remontoidut tilat ovat heti valmiina otettavaksi käyttöön.

Kun siis remontit Tampereella, muualla Pirkanmaalla tai Hämeessä tulevat ajankohtaiseksi, ota meihin yhteyttä, niin toteutamme myös sinun unelmiesi remontin!

Tilaa nyt ilmainen kartoitus


Soita 020 730 6960