Remontit Tampere, Pirkanmaa ja Häme


Remontit Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeen alueella onnistuvat yhteistyössä Kodikas Remonttien kanssa. Toteutamme sovitusti kaikki taloyhtiön sekä kodin pienet ja suuret remonttityöt kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. Lisäksi tarjoamme kaikille toteuttamillemme remonteille täyden tyytyväisyystakuun. Näin ollen voimme taata, että remontin toteutus sujuu aina mahdollisimman hyvin ja sinä pääset nauttimaan laadukkaan työn tuloksista. Varaa siis sinäkin aika maksuttomaan kartoitukseen tai etäkonsultaatioon, jonka aikana voimme yhdessä suunnitella juuri sinun kohteellesi sopivat remonttityöt ja tarjota niiden toteutukselle tarkemman kustannusarvion täysin sitoumuksetta!

Tilaa ilmainen kartoitus

 

Yksilöllistä remonttipalvelua kaiken kokoisiin kohteisiin

Kodikas Remontit toteuttaa kaikki tarvittavat remontit asiakkailleen yksilöllisesti suunnitellen ja asiakaslähtöisesti palvellen läpi koko remonttiprosessin. Olipa sitten kyseessä useita asuntoja käsittävän taloyhtiön tai perinteisen omakotitalon remontointi.

Suunnitelmallisuus on tärkeää etenkin isännöintitoimistojen tilaamien tai taloyhtiöille tehtävien remonttien kohdalla, sillä näissä tapauksissa remonttitarpeet ovat usein huomattavan suuria. Kohteen koolla tai remontin laajuudella ei kuitenkaan ole meille sinänsä merkitystä, sillä toteutamme jokaisen urakan kokonaisvaltaisesti samalla laadusta tinkimättömällä asenteella. Erikoisosaamiseemme lukeutuvat erityisesti märkätilat, kuten kylpyhuone- ja saunaremontit.

 

Remontit oman tarpeesi mukaan

Kauttamme toteutat esimerkiksi seuraavat kokonaisvaltaiset ja laadukkaat kodin tai taloyhtiön remontit täydellä tyytyväisyystakuulla:

Keittiöremontti Tampereella onnistuu avaimet käteen -palveluna.

 
 

Sujuvuutta suunnitteluun ja tekemiseen

Jo heti remontin suunnitteluvaiheessa kartoitamme tarpeesi ja toiveesi koskien muun muassa remontin aikataulua ja budjettia, materiaaleja ja värimaailmaa, jotta lopputulos valmistuu haluttua visiota noudatellen. Lisäksi pidämme tiukasti huolta sovitusta aikataulusta ja pysymme visusti yhdessä määritellyn budjetin rajoissa. Remonttiprojektin edetessä aloituksesta kohti loppuaan pidämme sinut koko ajan tiukasti tiedonkulussa mukana ja konsultoimme mielipiteitäsi aina tarvittaessa. Lisäksi pyrimme aina mahdollisimman kustannustehokkaaseen lopputulokseen, työmme korkeasta laadusta tippaakaan tinkimättä.
 
Ota yhteyttä

 

Remontit kotitalouksille ja taloyhtiöille

Taloyhtiöissä työskennellessämme hoidamme tarpeellisen tiedotuksen myös asukkaiden suuntaan ja pyrimme muutenkin työskentelemään siten, että remonttityöstä aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa tai keskeytyksiä jokapäiväiseen elämiseen. Lopuksi siivoamme omat jälkemme, eli poistuttuamme remontoidut tilat ovat heti valmiina otettavaksi käyttöön. Kun siis remontit Tampereella, muualla Pirkanmaalla tai Hämeen alueella tulevat ajankohtaiseksi, ota meihin yhteyttä, niin toteutamme myös sinun unelmiesi remontin!

Tilaa nyt ilmainen kartoitus


Soita 020 730 6960