Remontit oman tarpeesi mukaan

Kodikas Remontit toteuttaa remontit asiakkailleen yksilöllisesti suunnitellen ja asiakaslähtöisesti palvellen läpi koko remonttiprosessin, oli kyseessä sitten useita asuntoja käsittävä taloyhtiö tai perinteinen omakotitalo. Suunnitelmallisuus on tärkeää etenkin isännöintitoimistojen tilaamien tai taloyhtiöille tehtävien remonttien kohdalla, sillä näissä tapauksissa remonttitarpeet ovat usein huomattavan suuria. Kohteen koolla tai remontin laajuudella ei kuitenkaan ole meille sinänsä merkitystä, sillä toteutamme jokaisen urakan kokonaisvaltaisesti samalla laadusta tinkimättömällä asenteella. Erikoisosaamistamme ovat märkätilat, kuten kylpyhuoneet ja saunat.

Kauttamme saat mm. seuraavat palvelut:

  • Kylpyhuoneremontit
  • Saunaremontit
  • Keittiöremontit
  • Muut avaimet käteen -remontit
  • Lattiatyöt
  • Terassit

Sujuvuutta suunnitteluun ja tekemiseen

Jo heti suunnitteluvaiheessa kartoitamme tarpeesi ja toiveesi koskien mm. materiaaleja ja värimaailmaa sekä aikatauluja ja budjettia, jolloin lopputulos valmistuu haluttua visiota noudatellen, sovittuna ajankohtana ja budjettia ylittämättä. Projektin edetessä aloituksesta kohti loppuaan pidämme sinut koko ajan tiukasti tiedonkulussa mukana ja konsultoimme mielipiteitäsi aina tarvittaessa.

Taloyhtiöissä työskennellessämme hoidamme tarpeellisen tiedotuksen myös asiakkaiden suuntaan ja pyrimme muutenkin työskentelemään siten, että toimistamme aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa tai keskeytyksiä jokapäiväiseen elämiseen. Lopuksi siivoamme omat jälkemme, eli poistuttuamme remontoidut tilat ovat heti valmiina otettavaksi käyttöön.

Kylpyhuonelaskuri

Kohteen ollessa kooltaan m2 remontin arvioitu kokonaiskustannus on

Kustannusarvio sisältää vanhan pinnoituksen purkutyöt, lattiakaivon vaihdon tarvittaessa, kaatovalun, vesieristyksen sekä laatoituksen keskihintaisilla laatoilla. Neliölukema kuvaa lattianeliöiden määrää.

Hae rahoitusta »

Santanderilta kuukausi korotonta maksuaikaa
Pyydä tarkka kustannusarvio »

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot »

Jätä yhteydenottopyyntö


Soita 020 730 6960