Avaimet käteen -remontit takuutyönä Pirkanmaalla ja Hämeessä

Asunto kaipaa remonttia ja koti kunnostusta, mutta aikaa ei löydy tai vaadittava osaaminen puuttuu? Ei hätää, me autamme! Samalla säästät aikaa ja vaivaa. Lisäksi voit luottaa valmiin lopputuloksen korkeaan laatuun – teemme kaikki remontit luotettavasti takuutyönä. Kodikas Remontit toteuttaakin taloyhtiöiden ja omakotitalojen remontit avaimet käteen -periaatteella kattavasti koko Pirkanmaan seudulla sekä Hämeessä. Suomalaisten ammattilaisten toimesta tehtävä työmme täyttää kaikki laadullisen toiminnan kriteerit sekä viranomaisten asettamat määräykset.

Joustavaa palvelua omien tarpeidesi pohjalta

Avaimet käteen -remontti on joustava tapa toteuttaa tarvittavat saneeraukset. Pyrimme työskentelemään siten, että aiheutamme mahdollisimman vähän häiriöitä normaalin arjen ja elämän keskelle. Hoidamme myös itse tarvittavat materiaalihankinnat ja rautakauppakäynnit yhdessä sovitun mukaisesti – näin sinun ei tarvitse kuluttaa omaa kallisarvoista vapaa-aikasi tapettien, laattojen, parkettien tai muiden tykötarpeiden hakemiseen. Kattavan yhteistyöverkostomme kautta saat myös sopivat kalusteet, koneet ym. laiteratkaisut kilpailukykyisin hinnoin. Työ itsessään suunnitellaan ja tehdään omien aikataulutoiveidesi mukaisesti, jokainen työvaihe huolellisesti hoitaen ja dokumentoiden.

Avaimet käteen -remonttien takuu

Meille on tärkeää, että toimitusketju pitää sovitusti alusta loppuun saakka. Mikäli toimitukset viivästyvät meistä johtuvista syistä, annamme 10 prosenttia alennusta viivästyneen työn työnosuudesta. Varsinaisella työllämme puolestaan on laatutakuu: tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia, josta emme halua missään tapauksessa tinkiä.

Haluatko kunnostaa kotiasi helpoimmalla mahdollisella tavalla? Tilaa avaimet käteen -remontti meiltä! Tulemme mielellämme myös maksuttomalle arviokäynnille luoksesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muista myös mahdollisuus kotitalousvähennykseen!

Jätä yhteydenottopyyntö


Soita 020 730 6960