Avaimet käteen -remontti Tampere


Avaimet käteen -remontti Tampereella, muualla Pirkanmaalla ja Hämeen alueella onnistuu Kodikas Remonteilta käden käänteessä. Remontoitavien tilojen arviointi onnistuu myös täysin etänä nyt poikkeusaikana. Toteutamme kaikki laadukkaat kodin remontit aina täydellä tyytyväisyystakuulla, sillä luotamme osaamiseemme kaikilla remontoinnin osa-alueilla. Lisäksi panostamme läpinäkyvään hinnoitteluun ja kustannustehokkaaseen toteutukseen – työn edistymistä pääset myös seuraamaan koko remontin ajan kätevästi mobiilisovelluksella.

Varaa maksuton arviokäynti

 
 

Kaikki kodin remontit takuutyönä Pirkan­maalla ja Hämeessä

Kun siis asuntosi kaipaa remonttia ja koti kunnostusta, eikä itseltä löydy aikaa tai vaadittavaa osaamista, me kyllä autamme! Toteuttaessasi remontit kanssamme, säästät aikaa sekä vaivaa. Lisäksi pystyt aina luottamaan valmiin lopputuloksen korkeaan laatuun, sillä teemme kaikki remontit luotettavasti takuutyönä. Kodikas Remontit toteuttaa sekä taloyhtiöiden että omakotitalojen remontit avaimet käteen -periaatteella kattavasti Tampereella, Pirkanmaan seudulla sekä Hämeessä. Suomalaisten ammattilaisten toimesta tehtävä työmme täyttää kaikki laadullisen toiminnan kriteerit sekä viranomaisten asettamat määräykset.

 

Joustavaa palvelua omien toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta

Avaimet käteen -remontti on joustava tapa toteuttaa tarvittavat saneeraukset. Pyrimme työskentelemään siten, että aiheutamme mahdollisimman vähän häiriöitä normaalin arjen ja elämän keskelle. Hoidamme myös itse tarvittavat materiaalihankinnat ja rautakauppakäynnit yhdessä sovitun mukaisesti – näin sinun ei tarvitse kuluttaa omaa kallisarvoista vapaa-aikasi tapettien, laattojen, parkettien tai muiden tykötarpeiden hakemiseen. Kattavan yhteistyöverkostomme kautta saat myös sopivat kalusteet, koneet ym. laiteratkaisut kilpailukykyisin hinnoin. Työ itsessään suunnitellaan ja tehdään omien aikataulutoiveidesi mukaisesti, jokainen työvaihe huolellisesti hoitaen ja dokumentoiden.
 
Ota yhteyttä

 

Huoneistoremontit Tampere - muuta kotisi ilme raikkaaksi Hämeen alueella.

 

Avaimet käteen -remonttien takuu

Meille on tärkeää, että toimitusketju pitää sovitusti alusta loppuun saakka. Mikäli toimitukset viivästyvät meistä johtuvista syistä, annamme 10 prosenttia alennusta viivästyneen työn työnosuudesta. Varsinaisella työllämme puolestaan on laatutakuu: tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia, josta emme halua missään tapauksessa tinkiä.

Haluatko kunnostaa kotiasi helpoimmalla mahdollisella tavalla? Tilaa avaimet käteen -remontti meiltä! Tulemme mielellämme myös maksuttomalle arviokäynnille luoksesi tai suoritamme arvioinnin etäyhteyden avulla, huolehtien sinun turvallisuudestasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 
Muista kotitalousvähennys!


Soita 020 730 6960