Huoneisto­remontit Tampere, Pirkanmaa ja Häme

Kodikas Remontit toteuttaa laadukkaat huoneistoremontit Tampereen, Pirkanmaan ja Hämeen alueella. Olipa tavoitteenasi sitten yhden huoneen pintaremontti, kokonaisvaltainen keittiöremontti, kylpyhuoneremontti makuuhoneremontti tai jopa koko kodin ilmeen uudistus! Pidämme aina kiinni sopimistamme aikatauluista ja meiltä saat kaikkiin remontteihin täyden tyytyväisyystakuun. Työn edistymistä taas pääset seuraamaan reaaliajassa erillisellä sovelluksella. Näin ollen voimme aina varmistaa tyytyväisyytesi työmme tuloksiin sekä huoneistoremontin edistymiseen. Lisäksi voimme suorittaa remontoitavan tilan arvioinnin myös täysin etänä.

Tilaa ilmainen kartoitus 

 

Alansa parhaat remonttimiehet

Meillä työskentelevät alan parhaat osaajat, joita ohjaa useiden vuosien tai vuosikymmenten kokemus. Näin ollen heiltä onnistuvat kaikki huoneistoremontin toteutukseen tarvittavat työt aina kalusteiden asennuksista, lattia- ja laatoitustöihin, maalaamiseen, tapetointiin, panelointiin sekä muihin pintojen uudistuksiin. Remontit toteutamme halutessasi myös avaimet käteen -periaatteella.

Unelmien huoneistoremontti todeksi

Ennen huoneistoremontin aloittamista käymme tavoitteesi yhdessä läpi ja laadimme samalla tarkan remonttisuunnitelman toiveidesi mukaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämän lisäksi pääset seuraamaan remonttisi edistymistä reaaliaikaisesti mobiilipohjaisesta KotoPro -raportointityökalustamme sekä halutessasi voit viimeistellä uuden kotisi ilmeen sisustussuunnitelman avulla.

 

Lattiatyöt ja laatoitustyöt ammattitaidolla

Toteutamme lattiatyöt ja laatoitustyöt kaikenlaisille lattioille, palvellen taloyhtiöitä sekä yksityisiä kotitalouksia avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme jo suunnitteluvaiheessa asiakkaan omat yksilölliset tarpeet, toiveet ja näkemykset, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Monipuolinen osaamisemme kattaa lattiamateriaalit laidasta laitaan: parketit, laminaatit, laatat, linoleumit sekä muovimatot. Uusimme vanhat lattiat varmalla otteella, mutta tarvittaessa myös esimerkiksi vanhan parketin hiominen ja lakkaaminen onnistuvat helposti.

Laatoitustyöt ja lattiatyöt

 

Olohuoneen tai makuuhuoneen remontti

Olohuoneen tai makuhuoneen remontti tehdään aina asiakkaan tilannetta ja tarpeita kuunnelllen. Esimerkiksi jos remontti häiritsee asiakkaan normaalia elämistä pyrimme aina tekemään remontin mahdollisimman nopealla aikataululla, jolloin asiakas pääsee nopeasti jatkamaan tavallista asumista.

 

Remontti suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelupalaverin tarkoituksena on hahmottaa asiakkaan visio ja rikastaa sitä meidän ideoillamme. Suunnittelun jälkeen remonttisuunnitelma on selkeä ja voidaan lähteä toteuttamaan makuuhuoneen tai olohuoneen remonttia.

 

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika maksuttoman kartoitukseen. Kartoituksessa käydään remonttia läpi ja annamme hinta-arvion.

 

Varaa kartoitus

 

 

Huoneistoremontteja täydellä tyytyväisyystakuulla

Toteutamme kaikki pienet ja suuret huoneistoremontit kotiin tai taloyhtiöön – mukaan lukien pintojen uusimiset, kalusteiden sekä liukuovien ja säilytysjärjestelmien asennukset, keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, terassiremontit sekä laatoitustyöt ja lattiatyöt – aina asiakkaan esittämien aikataulutoiveiden mukaisesti, jotta aiheutamme mahdollisimman vähän häiriöitä arkiaskareiden keskelle. Emme kuitenkaan koskaan hätiköi tiukkojenkaan aikataulujen alla tai tingi työmme korkeasta laadusta, vaan toteutamme jokaisen huoneistoremontin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pyrkien. Siksi annammekin kaikille toteuttamillemme remonteille ja lattiatöille täyden tyytyväisyystakuun – jos valmis jälki ei miellytä silmääsi, ota meihin yhteyttä!

Varaa kartoitus

 


Soita 020 730 6960