Keittiöremontit Pirkanmaalla

Onko kotisi sydän elinvoimainen, vai alkaisiko keittiöremontille olla jo tarvetta? Suunnittelemme yhdessä kanssasi ja toteutamme toiveidesi pohjalta unelmiesi keittiön, joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla niin ruoanlaitossa kuin perheen yhteisissä ateriointihetkissäkin. Suunnitteluvaiheessa huomioon otettavia tärkeitä asioita ovat esimerkiksi tilan toimivuus ja keittiökalusteiden käytettävyys.

Työtasojen on oltava sopivalla korkeudella, laskutilaa pitää olla tarpeeksi ja säilytystilaa riittävästi. Yhtä tärkeää on myös keittiön visuaalisuus ja haluttu tyyli, oli se sitten maalaisromanttinen, perinteinen tai moderni. Materiaalivalinnat vaikuttavat luonnollisesti tähän: esimerkiksi vaaleat pinnat, puupanelointi ja valkoiset keittiökoneet luovat hyvin erilaista tunnelmaa verrattuna vaikkapa tummiin pintoihin, mustiin laattoihin ja rosteriin. Kerro omasta visiostasi, me hoidamme kaiken muun – avaimet käteen -periaatteella ja takuutyönä.

Vaihtoehtona kevyempi keittiöremontti

Vaikka joskus keittiö on syytä uudistaa perinpohjaisesti purkamalla pois kaikki vanha ja korvaamalla se uudella, toisinaan vaihtoehdoksi riittää myös kevyempi keittiöremontti. Tällöin voidaan hyödyntää olemassa olevia kaapistojen runkoja ja työtasoja. Keittiöremonttien yhteydessä on tärkeää arvioida myös käyttövesi- ja viemäröintiputkien kunto ja jäljellä oleva tekninen käyttöikä. Tarpeen vaatiessa toteutamme samalla myös kaikki tarpeelliset putkisaneeraukset.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää keittiöremontista.

Yhteistyökumppanimme keittiöremonteissa:

 – tutustu mallistoon

Jätä yhteydenottopyyntö


Soita 020 730 6960