Keittiöremontti Tampere, Pirkanmaa & Häme


Kun keittiöremontti Tampereella, muualla Pirkanmaalla tai Hämeessä tulee ajankohtaiseksi ja kodin sydän kaipaa uutta elinvoimaa, anna Kodikas Remonttien auttaa! Suunnittelemme muutokset yhdessä kanssasi ja toteutamme toiveidesi pohjalta unelmiesi keittiön, joka palvelee kaikkia tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Niin ruoanlaitossa kuin myös perheen yhteisissä ateriointihetkissä. Oli kyse sitten keittokomeron remontista tai pienen keittiön remontista, meiltä onnistuu kaikenlaiset ja kokoiset remontit. Huomioithan myös, että keittiösi remonttitarpeiden arviointi onnistuu täysin etänä. Korona-aikana sinun turvallisuutesi huomioiden.

Ota yhteyttä

 

Hyvä keittiöremontti suunnitelma luo pohjan toimivalle keittiölle

Keittiöremontin suunnitteluvaiheessa huomioon otettavia tärkeitä asioita ovat esimerkiksi tilan toimivuus ja keittiökalusteiden käytettävyys. Työtasojen on oltava sopivalla korkeudella, laskutilaa pitää olla tarpeeksi ja säilytystilaa riittävästi. Yhtä tärkeää on myös keittiön visuaalisuus ja haluttu tyyli, oli se sitten maalaisromanttinen, perinteinen tai moderni. Myös materiaalivalinnat vaikuttavat luonnollisesti keittiön uuteen ilmeeseen ja keittiöremontti viimeistelläänkin aina valitsemasi tyylin mukaisilla pintamateriaaleilla sekä väreillä. Näin ollen esimerkiksi vaaleat pinnat, puupanelointi ja valkoiset keittiökoneet luovat hyvin erilaista tunnelmaa verrattuna vaikkapa tummiin pintoihin, mustiin laattoihin ja rosteriin. Kerro meille omasta visiostasi, niin me hoidamme kaiken muun – avaimet käteen -periaatteella ja takuutyönä.

Kevyemmät keittiöremontit ja pienen keittiön remonttit

Vaikka joskus keittiö on syytä uudistaa perinpohjaisesti purkamalla pois kaikki vanha ja korvaamalla se uudella, toisinaan kuitenkin vaihtoehdoksi riittää kevyempi keittiöremontti. Tällöin voidaan hyödyntää jo olemassa olevia kaapistojen runkoja ja työtasoja. Kauttamme onnistuu myös erittäin pienen keittiön remontit. Etuna pienen keittön remontissa on se, että se valmistuu nopealla aikataululla.

Keittiöremonttien yhteydessä on tärkeää myös arvioida käyttövesi- sekä viemäröintiputkien kunto ja jäljellä oleva tekninen käyttöikä. Tarpeen vaatiessa toteutamme samalla myös kaikki tarpeelliset putkisaneeraukset. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää remonteistamme tai varaa maksuton arviokäynti, joka voidaan toteuttaa myös etäyhteyden avulla!

Varaa maksuton arviokäynti

 

Keittokomeron remontti nopeasti ja vaivattomasti Tampereella sekä Pirkanmaalla

Etenkin vanhemmissa taloissa keittokomeron remontti saattaa tulla tarpeeseen. Teemme sujuvasti ja nopeasti pienen keittokomeron remontin. Keittokomeron remontti alkaa kaappien ja hellojen purkamisella. Tämän jälkeen asennamme paikoilleen uudet materiaalit ja kodinkoneet. 

 

Tarvittaessa hoidamme keittokomeron remontit avaimet käteen -periaatteella ja sinä voit nauttia valmiista keittokomerosta. Ota meihin yhteyttä ja kerro visiostasi sekä remontti tarpeistasi, niin annamme sinulle tarjouksen.

 

Ota yhteyttä

 

keittokomeron remontti

Tutustu toteuttamiimme keittiöremontteihin


Soita 020 730 6960