Keittiöremontti Tampere


Kun keittiöremontti Tampereella, muualla Pirkanmaalla tai Hämeessä tulee ajankohtaiseksi ja kodin sydän kaipaa uutta elinvoimaa, anna Kodikas Remonttien auttaa! Suunnittelemme muutokset yhdessä kanssasi ja toteutamme toiveidesi pohjalta unelmiesi keittiön, joka palvelee kaikkia tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Niin ruoanlaitossa kuin myös perheen yhteisissä ateriointihetkissä. Huomioithan myös, että keittiösi remonttitarpeiden arviointi onnistuu täysin etänä. Sinun turvallisuutesi huomioiden.

Hyvä remonttisuunnitelma luo pohjan toimivalle keittiölle

Keittiöremontin suunnitteluvaiheessa huomioon otettavia tärkeitä asioita ovat esimerkiksi tilan toimivuus ja keittiökalusteiden käytettävyys. Työtasojen on oltava sopivalla korkeudella, laskutilaa pitää olla tarpeeksi ja säilytystilaa riittävästi. Yhtä tärkeää on myös keittiön visuaalisuus ja haluttu tyyli, oli se sitten maalaisromanttinen, perinteinen tai moderni. Myös materiaalivalinnat vaikuttavat luonnollisesti keittiön uuteen ilmeeseen ja keittiöremontti viimeistelläänkin aina valitsemasi tyylin mukaisilla pintamateriaaleilla sekä väreillä. Näin ollen esimerkiksi vaaleat pinnat, puupanelointi ja valkoiset keittiökoneet luovat hyvin erilaista tunnelmaa verrattuna vaikkapa tummiin pintoihin, mustiin laattoihin ja rosteriin. Kerro meille omasta visiostasi, niin me hoidamme kaiken muun – avaimet käteen -periaatteella ja takuutyönä.

Keittiöremontti Tampere ja muu Pirkanmaa - toteuta unelmiesi keittiö takuutyönä, ilman riskejä.

Vaihtoehtona kevyemmät keittiöremontit

Vaikka joskus keittiö on syytä uudistaa perinpohjaisesti purkamalla pois kaikki vanha ja korvaamalla se uudella, toisinaan kuitenkin vaihtoehdoksi riittää kevyempi keittiöremontti. Tällöin voidaan hyödyntää jo olemassa olevia kaapistojen runkoja ja työtasoja. Keittiöremonttien yhteydessä on tärkeää myös arvioida käyttövesi- sekä viemäröintiputkien kunto ja jäljellä oleva tekninen käyttöikä. Tarpeen vaatiessa toteutamme samalla myös kaikki tarpeelliset putkisaneeraukset.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysy lisää remonteistamme!

 

Tutustu toteuttamiimme keittiöremontteihin


Soita 020 730 6960