Kodinhoitohuone ja pesuhuone remontti, Tampere

Kauttamme saat kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen remontit avaimet käteen periaatteella. Toimimme Tampereen, Pirkanmaan ja Hämeen alueella. Palvelemme yritysasiakkaita ja taloyhtiöitä niin kuin myös yksityisasiakkaitakin.  Ennen remontin aloitusta teemme kohteisiin kartoituskäynnin, jolloin voimme antaa tarkan hinta-arvion projektin toteuttamisesta. Kartoituskäynti voidaan tehdä myös etänä, jolloin voit itse päättää haluatko, että tulemme tekemään käynnin paikan päälle tai videoyhteydellä. 

Varaa maksuton arviokäynti

 

Kodinhoitohuoneen remontti sinun tarpeidesi mukaan

Kodinhoitohuoneesta on tärkeää saada käytännöllinen, jotta se palvelee toimivuudeltaan käyttäjän tarpeita. Kodinhoitohuoneen on oltava myös visuaalisesti käyttäjän silmään sopiva. Meidän kanssamme tämä onnistuu, sillä kartoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet jo suunnitteluvaiheessa. Tarvittaessa autamme myös kodinhoitohuoneen uusien materiaalien ja kalusteiden suunnittelussa.  

 

Me puramme vanhat materiaalit ja teemme tarvittavat LVI-työt sekä asennamme uudet  kalusteet ja kodinkoneet sekä pinnat. Lopuksi hoidamme myös loppusiivouksen. Tällä tavoin kodinhoitohuoneen remontti hoidetaan nopeasti ja vaivattomasti. Ota meihin yhteyttä ja varaa maksuton arviokäynti.

 

Ota yhteyttä

Pesuhuoneen remontti tehokkailla työtavoilla ja laadukkailla materiaaleilla

Tehokas pesuhuoneen remontti tehdään tehokkaiden työtapojen ja laadukkaiden sekä innovatiivisten materiaalien avulla. Pesuhuoneen remontin etenemistä voit seurata reaaliaikaisella puhelinsovelluksella. Raportoimme puhelinsovellukseen kaikki remontin merkittävät vaiheet. Pesuhuoneen remontissa ei ole juurikaan myöskään käyttökatkoksia, sillä teemme remontin nopeasti ja lyhyellä aikavälillä. 

Tarjoamme kaikkiin remontteihimme myös tyytyväisyystakuun, joten pesuhuoneen remontin tilaus meiltä on täysin riskitöntä. Näin pääset käyttämään uudistettua kylpyhuonettasi välittömästi remontin jälkeen.

Pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontin hinta

Remontti on sijoitus tulevaisuuteen, sillä se nostaa asunnon arvoa ja saat tilat, jotka ovat tyylikkäitä ja palvelevat juuri sinun tarpeitasi. Pesuhuoneen tai kodinhoitohuoneen hinta perustu työmäärään ja remontissa tarvittaviin materiaaleihin. Me tulemme työvälineiden kanssa paikan päälle ja teemme kaiken työn. Ainoa, mitä sinun tarvitsee on valita pesuhuoneen tai kodinhoitohuoneen uudet materiaalit, niin tulemme paikan päälle hoidamme remontin. Tarkan hinta-arvion remontista saat arviokäynnin jälkeen. 

Varaa maksuton arviokäynti

Katso kuvia tekemistämme remonteista


Soita 020 730 6960