Kylpyhuoneremontti Tampere


Kylpyhuoneremontti Tampereelle, Pirkanmaalle tai Hämeen alueelle, onnistuu Kodikas Remonteilta kaikenlaisiin kohteisiin. Palvelemme niin taloyhtiöitä, kuin myös isännöintitoimistoja sekä yksityisiä asiakkaita kokonaisvaltaisten kylpyhuoneremonttien merkeissä. Täydellä tyytyväisyystakuulla! Suoritamme kylpyhuoneremonttien arviointikäyntejä myös täysin etänä nyt poikkeusaikana.

Tilaa remontti sertifioidulta ammattilaiselta

Työn tilaajana sinun kannattaa ensisijaisesti huomioida, että kylpyhuoneen remontointi vaatii tekijältään aina laajaa erityisosaamista. Esimerkiksi vesieristys ja muut tekniset haasteet sekä tietyt viranomaisten asettamat säädökset tulee osata huomioida kylpyhuoneen tai muiden märkätilojen remontoinnin yhteydessä. Valitessasi meidät voit luottaa täysin osaamiseemme sekä työmme laatuun – asentajillamme kun on VTT:n myöntämät vedeneristyssertifikaatit. Kylpyhuoneremontit, kuten myös kaikki muut tekemämme remonttityöt, toteutamme aina takuutyönä.

Kylpyhuoneen remontointi on muutakin kuin tekniikkaa

Tekniset vaatimukset ja viranomaissäädösten noudattaminen ovat kuitenkin vain osa kokonaisuutta. Yhtä tärkeää on saada aikaiseksi kylpyhuone, joka palvelee käyttäjäänsä toimivuudeltaan kuin myös miellyttää silmää visuaaliselta ilmeeltään. Meiltä tämä onnistuu, sillä kartoitamme yksilölliset tarpeesi ja toiveesi huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa. Tämän jälkeen toteutamme kylpyhuoneremontin avaimet käteen -periaatteella. Puramme vanhat materiaalit, teemme tarvittavat LVIS-työt, asennamme uudet vesikalusteet ja pinnat sekä hoidamme loppusiivouksen. Näin pääset käyttämään uudistettua kylpyhuonettasi välittömästi remontin jälkeen.

Putkiston kunto

Kylpyhuoneremontin yhteydessä on tärkeää myös arvioida käyttövesi- ja viemäröintiputkien kunto sekä niiden jäljellä oleva tekninen käyttöikä. Tarvittaessa toteutamme myös putkistojen saneeraukset osana kylpyhuoneremonttia.

Ota siis meihin yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremonteista. Halutessasi toteutamme myös ilmaisen arviokäynnin joko paikan päällä tai etäyhteydellä!

Katso kuvia tekemistämme kylpyhuoneremonteista


Soita 020 730 6960