KYLPYHUONE

Saat meiltä kylpyhuoneremontit Pirkanmaan alueella ja Hämeen seudulla kaikenlaisiin kohteisiin. Palvelemme mm. taloyhtiöitä ja isännöintitoimistoja sekä yksityisiä asiakkaita kokonaisvaltaisten kylpyhuoneremonttien merkeissä. Työn tilaajan kannattaa huomioida, että kylpyhuoneen remontointi vaatii tekijältään aina erityistä osaamista. Esimerkiksi vesieristys ja muut tekniset haasteet sekä tietyt viranomaisten asettamat säädökset on huomioitava remontin yhteydessä. Valitessasi meidät voit luottaa osaamiseemme ja työmme laatuun: asentajillamme on VTT:n myöntämät vedeneristyssertifikaatit. Remontit teemme aina takuutyönä.

Kylpyhuoneremontti on muutakin kuin tekniikkaa

 

Tekniset vaatimukset ja viranomaissäädösten noudattaminen ovat kuitenkin vain osa kokonaisuutta. Yhtä tärkeää on saada aikaiseksi kylpyhuone, joka palvelee käyttäjäänsä myös toimivuudellaan ja miellyttää visuaalisuudellaan. Meiltä tämä onnistuu, sillä kartoitamme yksilölliset tarpeesi ja toiveesi huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa. Tämän jälkeen toteutamme kylpyhuoneremontin avaimet käteen -periaatteella. Puramme vanhat materiaalit, teemme tarvittavat LVIS-työt, asennamme uudet vesikalusteet ja pinnat sekä hoidamme loppusiivouksen. Näin pääset käyttämään uudistettua kylpyhuonettasi heti.

 

Putkiston kunto

Kylpyhuoneremontin yhteydessä on tärkeää arvioida käyttövesi- ja viemäröintiputkien kunto ja jäljellä oleva tekninen käyttöikä. Tarvittaessa toteutamme myös putkistojen saneeraukset osana kylpyhuoneremonttia.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kylpyhuoneremontista. Halutessasi tulemme ilmaiselle arviokäynnille luoksesi!

Jätä yhteydenottopyyntö


Soita 020 730 6960