Laatoitustyöt ja lattiatyöt Tampere

Kun edessä on laatoitustyöt tai lattiatyöt Tampereella tai muualla Pirkanmaalla, luota paikalliseen osaajaan Kodikas Remontteihin! Voimme remontoida puolestasi kaikki kodin lattiat, mukaan lukien niin laminaattilattian ja parketin vaihdot, kuin myös ammattitaitoiset märkätilojen laatoitustyöt. Pidämme aina tarkasti kiinni yhdessä sopimastamme aikataulusta sekä budjetista. Lisäksi luotamme osaamiseemme niin paljon, että saat meiltä kaikkiin remontteihin täyden tyytyväisyystakuun. Töiden edistymistä taas pääset seuraamaan koko remontin ajan reaaliaikaisella mobiilisovelluksella. Näin ollen voimmekin aina varmistaa sinun tyytyväisyytesi lattiatöiden sekä muiden kodin remonttien edistymiseen. Varaa sinäkin nyt aika maksuttomaan kartoitukseen, jonka avulla saat kuulla, mitä lattia- tai laatoitustyöt kotonasi Tampereella tai Hämeen alueella tulisivat maksamaan! Huomioithan myös, että arviokäynti voidaan halutessasi suorittaa täysin etänä.

Tilaa ilmainen kartoitus 

 

Laatoitus ja lattiatyöt ammattitaidolla

Toteutamme kaikki toiveidesi mukaiset lattia- sekä laatoitustyöt kaikenlaisille lattioille, palvellen niin taloyhtiöitä kuin myös yksityisiä kotitalouksia. Kaikki tekemämme työt toteutetaan halutessasi avaimet käteen remontteina. Suunnitteluvaiheessa kartoitamme aluksi tarkkaan yksilölliset tarpeesi ja toiveesi, joiden pohjalta pystymme takaamaan sinulle aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Monipuolinen osaamisemme kattaa lattiamateriaalit laidasta laitaan. Näin ollen remontoimme puolestasi niin:

  • Parkettilattiat
  • Laminaattilattiat
  • Linoleumilattiat
  • Muovimatot
  • Laattalattiat

Uusimmekin aina yhtä helposti mitkä tahansa lattiamateriaalit varmalla sekä osaavalla otteella. Lisäksi voimme tarvittaessa uudistaa myös jo olemassa olevia lattiamateriaaleja kokonaan tai osittain. Näihin töihin lukeutuvat esimerkiksi vanhan parketin hiominen ja lakkaaminen.

Alansa parhaat lattiamiehet

Kodikas Remonteilla työskentelevät alansa parhaat paikalliset osaajat, joita ohjaa jopa useiden vuosikymmenten kattava kokemus. Näin ollen heiltä onnistuvat kaikki toiveidesi mukaiset lattiatyöt, aina perinteisistä lattiamateriaalien vaihdoista erikoisosaamista vaativiin laatoitustöihin saakka. Samalla voimme tarvittaessa uudistaa muitakin kodin pintamateriaaleja uuteen lattiaan sopivaksi kokonaisuudeksi. Kaikki remontit voimme toteuttaa sujuvasti avaimet käteen -periaatteella.

Tehokas kylpyhuoneremontti valmistuu uusia työtapoja ja -materiaaleja hyödyntäen.

 

Märkätilojen remontointi vaatii erityisosaamista

Kylpyhuoneen remontointi vaatii aina tekijältään laajaa erityisosaamista. Näin ollen myös märkätilojen kuten kylpyhuoneen tai vessan uudelleen laatoittaminen vaatii osaavaa tekijää. Vesieristys ja muut tekniset haasteet, yhdessä viranomaisten asettamien säädösten kanssa, kun tulee osata huomioida märkätilojen laatoitustyön yhteydessä. Valitessasi meidät voitkin aina luottaa osaamiseemme sekä työmme korkeaan laatuun – ammattitaitoisilta ja kokeneilta asentajillamme kun löytyvät VTT:n myöntämät vedeneristyssertifikaatit.

Kylpyhuoneremontit

 

Unelmien koti todeksi

Ennen lattia- tai laatoitustöiden aloittamista suunnittelemme yhdessä kanssasi yksityiskohtaisesti kaikki toiveidesi mukaiset muutostyöt. Remonttisuunnitelman hyväksymisen jälkeen pääset seuraamaan töiden edistymistä reaaliaikaisesti KotoPro -mobiilisovelluksella. Ja jos suunnitelmissa on lattiatöiden lisäksi laajempikin remontti, voidaan uudistuksen ohessa tuottaa myös sisustussuunnitelma kotisi uuden ilmeen viimeistelyyn.

 

Varaa maksuton arviokäynti

 

Laatoitus ja lattiatyöt tyytyväisyystakuulla

Mielestämme laattojen ja lattioiden uusiminen, kuten myös kaikki muut kodin remontit, tulisi aina sujua mahdollisimman helposti ja huolettomasti. Siksi olemmekin panostaneet niin palvelun tasoon kuin myös työprosesseihin, jolloin remontin hinta sekä tekemämme työ saadaan muutettua entistäkin läpinäkyvämmäksi sekä tehokkaammaksi. Täydellä tyytyväisyystakuulla tottakai! Kun siis ensi kerralla lattiatyöt tai laatoitustyöt Tampereella kaipaavat luotettavaa tekijää, ota meihin yhteyttä tai pyydä maksutonta kartoitusta!

Ota yhteyttä


Soita 020 730 6960