Kustannustehokkaat märkätilaremontit Jackoboard märkätilalevyjen avulla


Kodikas Remontit Oy toteuttaa kokonaisvaltaiset kodin ja taloyhtiön märkätilaremontit käyttäen apuna uudenlaisia Jackoboard märkätilalevyjä, jotka mahdollistavat entistä kustannustehokkaamman ja nopeamman remonttiprosessin. Märkätilasaneerauksia toteutamme niin Tampereella, Pirkanmaalla kuin myös koko Hämeen alueella. Taloyhtiöiden lisäksi asiakkaitamme ovat niin isännöintitoimistot kuin myös yksityiset asiakkaat, joille tarjoamme kokonaisvaltaisia, avaimet käteen -palveluna toteutettavia remontteja. Lisäksi annamme kaikille märkätila- ja huoneistoremonteillemme täyden tyytyväisyystakuun!

Tilaa ilmainen kartoitus

 

Entistä edullisempi ja nopeampi remontti

Vesieristettä tarvitaan Jackoboard® märkätilalevyn käytön yhteydessä ainoastaan saumoihin ja laatoitus voidaan toteuttaa niiden asennuksen jälkeen jo seuraavana päivänä. Levyt kiinnitetään liuotinaineettomalla liimalla. Lisäksi märkätilalevyjä voidaan käyttää jopa penkkien, hyllyjen ja saipputelineiden tekemiseen remontoinnin yhteydessä, jotka lopuksi päällystetään tilaan sopivilla laatoilla. Perinteistä paksummalla Jackboard märkätilalevyllä taas saadaan aikaan helposti ja edullisesti esimerkiksi ulkoseinien puolelle tarvittavaa lisälämmöneristystä.

 

Jackoboard märkätilalevyt mahdollistavat entistä nopeamman ja kustannustehokkaamman kylpyhuoneremontin.

 

Jackoboard märkätilalevyt asennuksella

ThermiSolin Jackoboard on suunniteltu helpoksi ja kestäväksi märkätilalevyksi, joka mahdollistaa yhdellä kertaa entistä nopeamman asennuksen, seinien suoristuksen sekä vesieristyksen. Näin ollen voimme tarjota niiden avulla entistä kustannustehokkaampia märkätilaremontteja kaikkiin remontoinnin tarpeisiin.

Kun siis märkätilasaneeraus tulee ajankohtaiseksi, valitse kumppaniksi Kodikas Remontit! Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat teitä rakentamaan unelmien kylpyhuoneet, yhdessä Jackoboard märkätilalevyjen kanssa, entistä kustannustehokkaammin ja kestävämmin!

Ota yhteyttä

Katso kuvia tekemistämme märkätilasaneerauksista


Soita 020 730 6960