Mökkisaunan remontti tai vanhan saunan remontti

Meiltä onnistuu mökkisaunan tai vanhan saunan remontti Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeessä. Hoidamme remontit avaimet käteen periaatteella ja täydellä tyytyväisyystakuulla. Remontissa huomioimme juuri sinun tarpeet ja remontti tehdään niiden mukaan. Mökkisaunan tai vanhan saunan remontointi palaverissa kartoitamme sinun tarpeesi ja laadimme aikataulun. Tilaa ilmainen kartoituskäynti niin tulemme käymään kohteessa. Kartoituskäynti on maksuton ja se voidaan tehdä myös etäyhteydellä.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Vanhan mökkisaunan remontti

Vanhan mökkisaunan remontti alkaa yksilöllisellä suunnittelulla. Käymme yhdessä läpi erilaisia saunan remontointi vaihtoehtoja ja valitsemme rakennusmateriaalit. Paras mahdollinen loppuratkaisu saadaan yhdistämällä meidän ammattitaito sekä sinun toiveet ja visio. Tarvittaessa teemme kaikki materiaalihankinnat puolestasi ja sinulle jää vain toiveiden ja yksityiskohtien kertominen.

 

Vanhan mökkisaunan remonttia suunnitellessa on otettava muun muassa seuraavat materiaaliasiat huomioon, kuten muun muassa lauteiden materiaali ja muoto, kiukaan valinta, kiukaassa käytettävät kivet ja mahdollisen valaistuksen suunnittelu. on myös yleistä, että mökkisaunassa käytetään  ikkunoita, jolloin saunaan saadaan luonnonvaloa.

mökkisauna

Mökkisaunan remontti – Pyydä hinta-arvio

Mökkisaunan remontti ja sen hinta määräytyy työmäärän mukaan. Jos teemme puolestasi kaikki materiaalihankinnat, niin lisäämme ne laskuun. Esittelemme laskussa selkeästi työt ja materiaalihankinnat, jolloin lasku on selkeä ja läpinäkyvä. 

Tarkan hinta-arvion saat pyytämällä meidät kartoituskäynnille. Kartoituskäynnillä arvioimme kohteen ja työmäärän sekä keskustelemme kanssasi hankittavista materiaaleista. Lopputuloksena on selkeä mökkisaunan remontti tarjous hintoineen. Varaa alapuolelta olevasta linkistä kartoituskäynti. Tulemme paikan päälle tai halutessasi kartoituskäynti voidaan tehdä etänä videopuheluyhteydelle.

Tilaa maksuton arviokäynti 


Soita 020 730 6960