Pintaremontti Tampere, Pirkanmaa ja Häme


Kodikas Remontit toteuttaa laadukkaat ja kustannustehokkaat pintaremontit Tampereen, Pirkanmaan ja Hämeen alueella! Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, kuin myös taloyhtiöitä. Kun siis tarkoituksena on uusia olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön, kylpyhuoneen tai vaikkapa koko kodin ilmettä, me toteutamme pintaremontit pitkällä alan kokemuksella sekä pitävällä aikataululla ja yhdessä sovitulla budjetilla. Meiltä saat myös kaikkiin remontteihin täyden tyytyväisyystakuun, samalla kun pääset seuraamaan työn etenemistä reaaliajassa mobiilisovelluksella. Näin ollen voimme aina varmistaa tyytyväisyytesi työmme tuloksiin sekä remontin etenemiseen.

Poikkeusaikana suoritamme pintaremonttien arviokäyntejä myös täysin etänä, sinun turvallisuutesi huomioiden.

Tilaa ilmainen kartoitus 

Alan parhaat osaajat

Kodikas Remonteilla työskentelevät alansa parhaat osaajat, joilla on useiden vuosien tai vuosikymmenten kokemus rakennus- ja remontointialasta. Siksi meiltä onnistuvat kaikki pintaremontin toteutukseen vaadittavat työt, aina asennustöistä, maalaamiseen, panelointiin, tapetointiin ja lattioiden sekä laatoitusten uusimisiin saakka. Remontit voimme toteuttaa halutessasi myös avaimet käteen -periaatteella.

Pinnat uusiksi pintaremontin avulla

Joskus koti ei kaipaa täyttä remonttia, vaan uudistunut ilme voidaan toteuttaa kevyelläkin pintaremontilla. Ennen pintojen uusimista aloitamme työt aina käymällä läpi kanssasi kaikki toiveesi ja tavoitteesi sekä laatimalla niiden pohjalta tarkan aikataulun ja remonttisuunnitelman. Lisäksi pääset seuraamaan remonttisi edistymistä reaaliaikaisesti mobiilipohjaisesta KotoPro -sovelluksesta ja halutessasi voit viimeistellä kotisi uuden ilmeen myös sisustussuunnitelman avulla.

Ota yhteyttä

Lattioiden asennukset ja laatoitukset ammattitaidolla

Pintojen uusimisen yhteydessä toteutamme tarvittaessa myös laadukkaat laatoitukset ja lattioiden asennukset. Voimme toteuttaa uudistukset myös helpolla avaimet käteen -toteutuksella. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi kartoitamme suunnitteluvaiheessa asiakkaan kaikki yksilölliset tarpeet ja näkemykset, jotta voimme taata erittäin laadukkaan ja täysin toiveita vastaavan lopputuloksen. Monipuolinen osaamisemme kattaa myös kaikki lattiamateriaalit laidasta laitaan: parketit, laminaatit, laatat, linoleumit sekä muovimatot. Näin ollen uusimme vanhat lattiat varmalla otteella, mutta halutessasi myös vanhan parketin hiominen ja lakkaaminen tai muu vanhan uudistaminen onnistuvat myös helposti.

Pintaremontin tyytyväisyystakuu

Toteutamme pintaremontit, lattioiden uusimiset ja mahdolliset kalusteiden asennukset aina meille esitettyjen aikataulutoiveiden mukaisesti, jotta aiheutamme mahdollisimman vähän häiriöitä arjen keskelle. Tästä huolimatta emme kuitenkaan hätiköi tiukkojenkaan aikataulujen alla ja tingi työmme laadusta, vaan toteutamme työt aina parhaan mahdollisen laadun mukaan. Tästä syystä annamme myös kaikille toteuttamillemme pintaremonteille ja muille töillemme täyden tyytyväisyystakuun – jos valmis jälki ei miellytä, ota meihin yhteyttä!


Soita 020 730 6960