Pintaremontti Tampere, Pirkanmaa ja Häme


Kodikas Remontit Oy toteuttaa laadukkaat ja kustannustehokkaat pintaremontit Tampereen sekä koko Pirkanmaan ja Hämeen alueella. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, kuin myös taloyhtiöitä ja isännöintitoimistoja. Kun siis tarkoituksena on uusia olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön, kylpyhuoneen tai vaikkapa koko kodin ilme, ammattilaisemme toteuttavat kaikkien tilojen pintaremontit pitkällä kokemuksella sekä pitävällä aikataululla, yhdessä sovitun budjetin rajoissa. Meiltä saat myös kaikkiin remontteihin täyden tyytyväisyystakuun, samalla kun pääset seuraamaan työn etenemistä reaaliajassa KotoPro-mobiilisovelluksella. Näin ollen voimme aina varmistaa tyytyväisyytesi työmme tuloksiin sekä remontin etenemiseen. Samalla voit antaa aina tarvittaessa palautetta työvaiheista.

Poikkeusaikana suoritamme pintaremonttien arviokäyntejä myös täysin etänä, sinun ja perheesi turvallisuudesta huolehtien. Lisäksi pidämme koko remontin ajan huolta korkeasta käsihygieniasta sekä tarvittavista turvaväleistä.

Tilaa ilmainen kartoitus 

Pirkanmaan alueen parhaat osaajat

Kodikas Remonteilla työskentelee Hämeen ja Pirkanmaan alueen parhaat ammattilaiset, joilta löytyy kattava ja monipuolinen, useiden vuosien tai vuosikymmenten kokemus rakennus- ja remonttialalta. Tämän vuoksi meiltä onnistuvat kaikki pintaremontin toteutukseen vaadittavat työt, mukaan lukien esimerkiksi panelointi, kalusteasennukset, tapetointi, maalaaminen sekä kaikki toiveidesi mukaiset lattiatyöt ja laatoitustyöt. Projektit ja yksittäiset työt toteutamme aina kaiken kattavana avaimet käteen remonttina.
 

Pinnat uusiksi pintaremontin avulla

Aina koti ei kaipaa täydellistä remonttia, vaan uudistunut ilme voidaan toteuttaa kevyellä pintaremontilla. Ennen pintojen uusimista aloitamme kuitenkin kaikki työt käymällä läpi kanssasi toiveesi ja tavoitteesi. Niiden pohjalta laadimme tarkan aikataulun ja remonttisuunnitelman, jonka pohjalta töitä voidaan lähteä toteuttamaan. Lisäksi pääset seuraamaan remonttisi edistymistä reaaliaikaisesti mobiilipohjaisesta sovelluksesta ja halutessasi voit viimeistellä kodin uuden ilmeen myös sisustussuunnitelman avulla.
 

Pintaremontin tyytyväisyystakuu

Toteutamme kaikki pintaremontit, kuten seinäpintojen ja lattioiden uusimiset sekä mahdolliset kalusteiden asennukset, toiveidesi mukaisen budjetin ja aikataulutoiveen määrittämissä rajoissa. Näin kun pystymme aina varmistamaan, että aiheutamme mahdollisimman vähän häiriöitä arjen keskelle. Tästä huolimatta emme kuitenkaan hätiköi tiukkojenkaan aikataulujen alla ja tingi työmme laadusta, vaan toteutamme jokaisen remontin aina parhaan mahdollisen laadun mukaan. Tästä syystä annamme myös kaikille toteuttamillemme pintaremonteille ja muille töille täyden tyytyväisyystakuun – jos valmis jälki ei sinua miellytä, ota meihin yhteyttä!
 
Ota yhteyttä

 

Lattioiden asennukset ja laatoitukset ammattitaidolla

Kodin pintojen uusimisen yhteydessä toteutamme tarvittaessa myös laadukkaat laatoitukset ja lattia-asennukset. Avullamme onnistuvat niin perinteiset lattian vaihdot sekä vaativammat laatoitustyöt kokonaisvaltaisella avaimet käteen -toteutuksella. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi kartoitamme jo suunnitteluvaiheessa kaikki yksilölliset tarpeesi ja näkemyksesi, jotta voimme taata erittäin laadukkaan ja täysin toiveitasi vastaavan lopputuloksen. Monipuolinen osaamisemme kattaa myös kaikki lattiamateriaalit mukaan lukien parketin, laminaatin, laattojen, linoleumin sekä muovimattojen vaihdot ja asennukset. Toteutammekin lattian uusimisen aina tottuneella otteella, mutta halutessasi myös vanhan parketin hiominen ja lakkaaminen tai muun jo olemassa olevan lattiamateriaalin uudistaminen onnistuvat helposti.

Tilaa ilmainen kartoitus 


Soita 020 730 6960