Saunaremontit ammattilaiselta

Saunaremontit onnistuvat meiltä avaimet käteen -periaatteella Pirkanmaalla ja Hämeen alueella. Sauna kuuluu lähes erottamattomana osana suomalaiseen asumiseen, ja maastamme löytyykin saunoja käytännössä joka puolelta: rivitalo- ja kerrostaloasunnoista, taloyhtiöiden yhteistiloista, omakotitaloista, niiden pihoilta kesämökeiltä ja järvien rannoilta. Saunomismukavuuteen vaikuttaa kuitenkin olennaisesti saunan kunto, viihtyisyys ja turvallisuus. Me huolehdimme siitä, että saunastasi tulee tunnelmallinen, toimiva ja tämän päivän vaatimusten mukainen.

Saunaremontti alkaa yksilöllisellä suunnittelulla

Vaikka saunaa remontoitaessa tulee huomioida aina muutamat tietyt yleisvaatimukset, voi valmis lopputulos silti olla uniikki ja käyttäjänsä omaa tyyliä heijasteleva. Paras ja toimivin ratkaisu saadaankin aikaiseksi yhdistämällä tietotaitomme omiin toiveisiisi esimerkiksi materiaalien, valaistuksen ja yksityiskohtien suhteen. Suunnitteluvaiheessa avustamme mielellämme sopivien materiaalien valinnassa. Halutessasi teemme kaikki tarvittavat hankinnat puolestasi yhteistyöverkostomme kautta, jolloin sinun ei tarvitse juosta rautakaupoissa omalla ajallasi. Taloyhtiössä sijaitsevien saunojen kohdalla teemme kaikki tarvittavat osakeyhtiölain mukaiset remontti-ilmoitukset ja pidämme yhteyttä hallitukseen.

Joitakin saunaa suunnitellessa huomioon otettavia asioita:

  • Lauteiden muoto, malli ja materiaali (kuusi, tervaleppä, lämpöhaapa tm.)
  • Sopivan kiukaan valinta ja sen sijoituspaikka
  • Käytetäänkö luonnonkiveä, lasia yms. materiaaleja
  • Valaistuksen suunnittelu (esim. led-valaistus vs. perinteinen)

Kokonaisvaltaisesta toteutuksesta mieleiseen lopputulokseen

Saunaremontin varsinaisessa työvaiheessa hoidamme vanhojen saunamateriaalien purun, rakennusjätteiden poisviennin ja asianmukaisen lajittelun, vedeneristystyöt, uusien materiaalien, kiukaan, lauteiden ja valaistuksen asennukset sekä kaiken muunkin tarpeellisen. Taloyhtiöiden yhteisiä saunatiloja remontoidessa pidämme tiivistä yhteyttä hallitukseen ja isännöitsijään. Lopuksi siistimme jälkemme, ja näin pieteetillä remontoitu sauna on valmiina ottamaan löylyttelijänsä vastaan.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää saunaremonteista, tai kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Jätä yhteydenottopyyntö


Soita 020 730 6960