Saunaremontti Tampere


Saunaremontti Tampereella, muualla Pirkanmaalla ja Hämeessä onnistuu meiltä helposti avaimet käteen -periaatteella, täydellä tyytyväisyystakuulla ja omien toiveidesi mukaisilla viimeistelyillä sekä aikatauluilla toteutettuna.  Kun siis sinä haluat uudistaa saunasi ilmettä, pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille paikan päälle tai etäyhteydellä.

Sauna on tärkeä osa suomalaista kotia

Sauna kuuluu lähes erottamattomana osana suomalaiseen kulttuuriin ja asumiseen, minkä vuoksi maastamme löytyykin saunoja käytännössä joka puolelta: rivitalo- ja kerrostaloasunnoista, taloyhtiöiden yhteistiloista, omakotitaloista, niiden pihoilta, kesämökeiltä ja järvien rannoilta. Saunomismukavuuteen vaikuttaa kuitenkin olennaisesti saunan kunto, viihtyisyys ja turvallisuus. Saunaremontti avaimet käteen -periaatteella tarjoaakin helpon tavan uudistaa vuosien varrella kuluneita pintoja tai vanhentunutta ilmettä. Anna siis meidän huolehtia siitä, että saunastasi tulee taas tunnelmallinen, toimiva ja tämän päivän vaatimusten mukainen!

Saunaremontin toteutus alkaa yksilöllisellä suunnittelulla

Vaikka saunaremontissa tulee huomioida aina muutamat tietyt yleisvaatimukset, voi valmis lopputulos olla silti täysin uniikki ja käyttäjänsä omaa tyyliä heijastava. Paras ja toimivin ratkaisu saadaankin aikaiseksi yhdistämällä tietotaitomme omiin toiveisiisi esimerkiksi materiaalien, valaistuksen ja yksityiskohtien suhteen. Suunnitteluvaiheessa avustamme mielellämme sopivien materiaalien valinnassa. Halutessasi teemme kaikki tarvittavat hankinnat puolestasi yhteistyöverkostomme kautta, jolloin sinun ei tarvitse juosta rautakaupoissa omalla ajallasi. Taloyhtiössä toteuttavan saunaremontin kohdalla teemme kaikki tarvittavat osakeyhtiölain mukaiset remontti-ilmoitukset ja pidämme yhteyttä hallitukseen.

Joitakin saunaremonttia suunnitellessa huomioon otettavia asioita:

  • Lauteiden muoto, malli ja materiaali (kuusi, tervaleppä, lämpöhaapa tm.)
  • Sopivan kiukaan valinta ja sen sijoituspaikka
  • Käytetäänkö luonnonkiveä, lasia yms. materiaaleja
  • Valaistuksen suunnittelu (esim. led-valaistus vs. perinteinen)

Kokonaisvaltaisesta toteutuksesta mieleiseen lopputulokseen

Saunaremontin varsinaisessa työvaiheessa hoidamme vanhojen saunamateriaalien purun, rakennusjätteiden poisviennin ja asianmukaisen lajittelun, vedeneristystyöt, uusien materiaalien, kiukaan, lauteiden ja valaistuksen asennukset sekä kaiken muun tarpeellisen. Taloyhtiöiden saunatiloja remontoidessa pidämme tiivistä yhteyttä hallitukseen ja isännöitsijään. Lopuksi siistimme kaikki jälkemme, ja näin pieteetillä remontoitu sauna on valmiina ottamaan löylyttelijänsä vastaan. Halutessa saunaremontti voidaan myös yhdistää helposti laajan tai pintapuolisen kylpyhuoneremontin kanssa.

Jos siis sinua kiinnostaa saunaremontti Tampereella, Pirkanmaalla tai Hämeessä, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tai kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Maksuton arviokäynti – myös etäyhteydellä

Ennen saunaremontin aloittamista käymme aina asiakkaamme luona maksuttomalla arviokäynnillä. Paikan päällä arvioimme tarkemmin remontoitavat tilat ja niiden yksilölliset tarpeet, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman yksityiskohtaisen hinta-arvion sekä suunnitelman saunan uudistamisesta. Poikkeusaikana voimme myös hoitaa arviokäynnin täysin etänä, sinun turvallisuutesi huomioiden.

Tilaa maksuton arviokäynti 

Saunaremontteja Tampereella ja Pirkanmaalla


Soita 020 730 6960