Sisäremontti Tampere


Laadukas sisäremontti Tampereen sekä Hämeen alueella onnistuu käden käänteessä toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti, kun valitset kumppaniksesi Kodikas Remontit! Meille tärkeintä on pitää kiinni sopimistamme budjeteista ja aikatauluista, jonka lisäksi tarjoamme kaikkiin remontteihimme täyden tyytyväisyystakuun. Haluamme myös pitää sinut koko remontin ajan tietoisena töiden edistymisestä, joka onnistuu näppärästi käytössämme olevalla reaaliaikaisella KotoPro -mobiilisovelluksella. Näin ollen voimme aina varmistaa tyytyväisyytesi työmme tuloksiin. Kotitalouksien lisäksi voit tilata meiltä sisäremontit myös taloyhtiöihin.

Sisäremonttien arviokäynnit voidaan toteuttaa halutessasi myös pelkän etäyhteyden avulla, jotta voimme varmistaa sinun turvallisuutesi tänä poikkeusaikana.

Tilaa ilmainen kartoitus 

 

Pitkän linjan ammattilainen takaa laadukkaan työnjäljen

Kodikas Remonteilla työskentelee Pirkanmaan alueen parhaat remonttialan osaajat, jotka varmistavat aina sisäremonttien parhaan mahdollisen lopputuloksen. Osaamisalueisiimme kuuluvat kaikki kodin ja taloyhtiön remontit, aina perinteisistä töistä erityisosaamista vaativiin osa-alueisiin. Näin ollen meiltä onnistuvat käden käänteessä niin kalusteiden asennukset, panelointi, lattia- ja laatoitustyöt, maalaaminen, tapetointi sekä kaikki muut kodin pintojen uudistukset. Remontit toteutamme aina sujuvalla avaimet käteen -periaatteella.
 
Ota yhteyttä

Sisäremontin avulla remontoimme sinulle unelmiesi kodin

Sisäremontti aloitetaan aina yksityiskohtaisella toiveidesi ja tarpeidesi kartoittamisella, jonka pohjalta laadimme tarkan remonttisuunnitelman, budjetin ja aikataulun projektin etenemisestä. Kartoituskäynti on myös täysin maksuton – voimme aluksi yhdessä suunnitella mitä toiveidesi mukainen remontti vaatii, jonka jälkeen voit vielä rauhassa pohtia, haluatko lähteä yhteistyöhön kanssamme. Kokonaisuuden toteutus kun on täysin sinun käsissäsi – me tarjoamme käyttöösi suunnitelman ja ammattitaitomme, mutta lopulta sinä päätät missä laajuudessa remonttia lähdetään toteuttamaan. Joskus kun kodin ilmeen uudistamiseen riittää muutamien pintojen uusiminen ja kalusteiden vaihtaminen, kun taas vaihtoehtona on kaikkien tilojen remontointi rakenteista alkaen. Lisäksi halutessasi voimme viimeistellä kotisi uuden ilmeen kevyen tai kattavan sisustussuunnitelman avulla. Remontin ja eri työvaiheiden edistymistä pääset myös seuraamaan koko yhteistyön ajan reaaliaikaisesta KotoPro -nimisestä mobiilisovelluksesta.

 
Keittiöremontti Tampereella onnistuu avaimet käteen -palveluna.

 

Remontointipalvelua täydellä tyytyväisyystakuulla

Toteutamme kaikki taloyhtiön tai kodin sisäremontit, lattiatyöt, pintojen uusimiset sekä kalusteiden asennukset esittämäsi aikataulutoiveen ja budjetin mukaan. Näin ollen voimme varmistaa, että tekemämme remontti häiritsee arjen asumista mahdollisimman vähän. Tästä huolimatta emme kuitenkaan hätiköi tiukkojenkaan aikataulutavoitteiden alla tai tingi sen vuoksi korkeatasoisesta työmme laadusta, vaan toteutamme jokaisen remontin aina parhaaseen ja tarkasti viimeisteltyyn lopputulokseen pyrkien. Olipa kyse sitten yhteistyön alussa tehtävästä suunnittelutyöstä, remontin toteuttamisesta tai loppusiivouksesta. Näiden laatukriteerien vuoksi voimme myös aina hyvillä mielin tarjota kaikille toteuttamillemme sisäremonteille täyden tyytyväisyystakuun!
 
Tilaa ilmainen kartoitus 

 

Meiltä onnistuvat myös lattia- ja laatoitustyöt

Sisäremonttien ohessa voimme toteuttaa myös kaikki tarvittavat laatoitustyöt ja lattiatyöt Tampereella avaimet käteen -periaatteella. Työt onnistuvat kaikenlaisille kodin lattiapinnoille, kuten esimerkiksi parketeille, laminaateille, laatoille, linoleumille sekä muovimatoille. Uusimmekin kaikki lattiat aina varmalla otteella, mutta tarvittaessa myös vanhan parketin hiominen ja lakkaaminen onnistuvat yhtä helposti. Suunnitteluvaiheessa kartoitamme kaikki yksilölliset tarpeesi, jotta pystymme takaamaan aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 


Soita 020 730 6960