Tehokas kylpyhuone­remontti

Tampere, Pirkanmaa ja Häme

Älä tuhlaa remonttiin ylimääräistä aikaa ja rahaa — valitse sen sijaan Kodikkaan Tehokas kylppäriremppa TÄYDELLÄ TYYTYVÄISYYSTAKUULLA! 

Kun olet kyllästynyt perinteisiin, pitkiin ja kustannusrakenteeltaan raskaisiin kylppäriremppoihin, on Tehokas kylpyhuoneremontti kehitetty juuri sinua varten. Edullinen ja tehokas remontti toteutetaan uusien työtapojen sekä nopeasti kuivuvien pohjamateriaalien avulla, jotka vauhdittavat kylpyhuoneen valmistumista sekä mahdollistavat alusta loppuun saakka entistäkin tehokkaamman remonttiprosessin.

Varaa maksuton arviokäynti


Kodikasta remonttipalvelua täydellä tyytyväisyystakuulla

Tehokas kylpyhuone­remontti laittaa kylppärisi kuntoon Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeen alueella hyvinkin nopealla aikataululla. Älä siis jää odottamaan perinteisiä toimijoita, vaan kutsu meidät kylään! Palvelemme yksityishenkilöiden lisäksi taloyhtiöitä sekä isännöintitoimistoja kokonaisvaltaisten ja entistä tehokkaampien kylpyhuoneremonttien merkeissä. Myös remonttia ennen suoritettava arviointikäynti onnistuu sinun aikaasi säästäen, suoraan etäyhteyden avulla.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

 

”Ensiksi suurkiitos teille! Aika iso projekti tästä kehkeytyi ja ilman sisustussuunnittelijaa ja hyvää urakoitsijaa puuseppiä unohtamatta, ei tästä mitään olisi tullut. Eihän sitä maallikko osaisi miettiä näin monenlaisia asioita ja mahdollisuuksia. Ja hyvä kun tuli kerralla kokonaisuus tehtyä.”

 

Ota yhteyttä

 

 

Remontin teho perustuu innovatiivisiin työmenetelmiin ja materiaalivalintoihin

Tehokas kylppäriremppa saadaan aikaan entistä tehokkaampien työtapojen sekä innovatiivisten ja laadukkaiden materiaalivalintojen avulla. Esimerkiksi Jackoboard® -märkätilalevyt mahdollistavat entistä nopeamman työskentelyn ja remontin etenemisen. Märkätilalevyn käytön yhteydessä kun vesieristettä tarvitaan ainoastaan saumoihin ja laatoitus voidaan toteuttaa asennuksen jälkeen jo heti seuraavana päivänä. Lisäksi perinteistä paksummat märkätilalevyt mahdollistavat tarvittaessa helpon ja nopean ulkoseinien lisälämmöneristyksen kylpyhuoneeseen. Säästämmekin sinun aikaasi ja budjettiasi prosessin jokaisessa vaiheessa, alkaen aina maksuttomasta, videopuhelun avulla toteutettavasta arviointikäynnistä saakka.

 

Tehokas kylpyhuoneremontti tarjoaa sinulle lukuisia etuja

  • Nopeasti valmista – Uudet työtavat ja materiaalit mahdollistavat nopeamman toteutuksen
  • Reaaliaikainen dokumentointi – Remontin edistymistä pääset seuraamaan puhelinsovelluksella
  • Tehostettu työ – Tehokkaan prosessin ansiosta remontti on edullisempi
  • Olemattomat käyttökatkot – Kylpyhuoneen käyttökatko ja muut asumiselle koituvat haitat ovat erittäin lyhytkestoisia
  • Riskitön remontti – Täysi tyytyväisyystakuu mahdollistaa aina riskittömän remontin
  • Parasta palvelua – Yksi ja sama toimija hoitaa avaimet käteen -remontin alusta loppusiivoukseen saakka
  • Sijoitus tulevaisuuteen – Sinulle jää entistä enemmän aikaa nauttia uudesta kylpyhuoneestasi

 

Valitse riskitön kylppäriremontti sertifioidulta ammattilaiselta

Kylpyhuoneen remontointi vaatii tekijältään aina laajaa erityisosaamista. Esimerkiksi vesieristys ja muut tekniset haasteet sekä tietyt viranomaisten asettamat säädökset tulee osata huomioida jokaisen märkätilaremontin yhteydessä. Valitessasi meidät voit luottaa täysin osaamiseemme sekä työmme laatuun — asentajiltamme löytyy esimerkiksi VTT:n myöntämät vedeneristyssertifikaatit. Kylpyhuoneremontit, kuten myös kaikki muut Kodikas Remonttien tekemät remonttityöt, toteutamme aina täydellä tyytyväisyystakuulla. Lisäksi arvioimme remontin yhteydessä käyttövesi- ja viemäriputkien kunnon sekä niiden jäljellä olevan teknisen käyttöiän. Jos tällöin putkien kunnossa ilmenee puutteita, toteutamme tarvittaessa myös putkistojen saneeraukset osana kylpyhuoneremonttia.

Lopputuloksena kaunis ja laadukas kylppäri sinun tyylisi mukaan

Teknisten vaatimusten ja viranomaissäädösten lisäksi on aivan yhtä tärkeää huolehtia myös kylppärin toimivuudesta sekä visuaalisesta ilmeestä. Meiltä onnistuvat onneksi kaikki edellä mainitut, sillä kartoitamme yksilölliset tarpeesi ja toiveesi huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa. Ja kun sinä olet tyytyväinen suunnitelmiimme, voimme toteuttaa remontin lopulta täysin avaimet käteen -periaatteella. Prosessi aloitetaan purkamalla vanhat materiaalit ja kalusteet, jonka jälkeen voimme aloittaa LVIS-työt, asentaa vesikalusteet ja pinnat sekä lopuksi hoitaa loppusiivouksen. Tämän jälkeen kylpyhuone onkin jo valmiina käytettäväksi — parhaimmillaan jopa muutaman päivän kuluttua remontin aloituksesta!

Remontoidaanko sinunkin kylpyhuoneestasi kodikas?

Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme


Soita 020 730 6960