Terassiremontti Tampere

Onko terassiremontti Tampereella, Pirkanmaalla tai Hämeessä sinulle ajankohtainen? Kun haaveilet uudesta terassista mittatilaustyönä, valitse remonttisi toteuttajaksi Kodikas Remontit Oy. Toteutamme kaikki toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset laadukkaat terassiremontit avaimet käteen -periaatteella sekä täydellä tyytyväisyystakuulla. Ota siis sinäkin meihin yhteyttä tai pyydä maksutonta arviokäyntiä jo tänään!

Tilaa ilmainen kartoitus

 

Rakennamme terassit Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeessä ammattitaidolla

Kodikas terassi tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia – kahvittelua, grillaamista, auringonottoa ja rentoa oleskelua – vaihtoehtoja kun riittää. Me rakennamme laadukkaat ja kulutusta kestävät terassit räätälöidysti Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä Hämeen seudulla. Terassiremontit toteutamme aina asiakkaan omien toiveiden pohjalta ja tarkasti mittojen mukaan, jolloin lopputuloksesta tulee paras mahdollinen.
 
Huomioon otettavat asiat liittyvät esimerkiksi terassin kokoon, käyttötarkoitukseen ja ulkonäköön. Niiden avulla kun voimme varmistaa terassin istuvuuden myös muuhun ympäristöön. Terassin voi halutessa rakentaa kiinni taloon tai erilleen siitä, maan tasalle tai korotettuna – sinä päätät mitä haluat, me hoidamme kaiken muun! Autamme tarvittaessa myös terassin rakentamiseen liittyvien rakennuslupa-asioiden kanssa.

 

Haaveissa uusi terassi mittatilaustyönä? Terassiremontti tekee unelmistasi totta!

Jos olet haaveillut uudesta terassista, olisiko jo aika muuttaa unelmat todeksi? Ota siis meihin yhteyttä ja kerro lisää ajatuksistasi ja toiveistasi terassiremontin suhteen! Muistathan myös, että voit hakea suoraan sivujemme kautta joustavaa remontti rahoitusta haluamallesi summalle. Tämän lisäksi voimme järjestää terassitöiden arvioinnit täysin etänä, sinun turvallisuutesi huomioiden.

Tilaa maksuton arviokäynti

Tutustu rakentamiimme terasseihin


Soita 020 730 6960