Terassiremontti Tampere

Onko terassiremontti Tampereella, Pirkanmaalla tai Hämeessä sinulle ajankohtainen? Valitse remonttisi toteuttajaksi Kodikas Remontit, joka toteuttaa laadukkaat terassiremontit avaimet käteen -periaatteella sekä täydellä tyytyväisyystakuulla. Ota siis sinäkin meihin yhteyttä tai pyydä maksutonta arviokäyntiä jo tänään!

Rakennamme terassit Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeessä

Kodikas terassi tarjoaa monia mahdollisuuksia: kahvittelua, grillaamista, auringonottoa, oleskelua – vaihtoehtoja riittää. Me rakennamme terassit räätälöidysti Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä Hämeen seudulla. Terassiremontit toteutamme asiakkaan omien toiveiden pohjalta ja tarkasti mittojen mukaan, jolloin lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Huomioon otettavat asiat liittyvät esimerkiksi terassin kokoon, käyttötarkoitukseen ja ulkonäköön, joka istuu myös muuhun ympäristöön. Terassin voi rakentaa myös kiinni taloon tai erilleen, maan tasalle tai korotettuna – sinä päätät mitä haluat, me hoidamme kaiken muun. Autamme tarvittaessa myös terassiin liittyvien rakennuslupa-asioiden kanssa.

Haaveissa uusi terassi? Tehdään unelmistasi totta!

Jos olet haaveillut uudesta terassista, olisiko jo aika muuttaa unelmat todeksi? Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää ajatuksistasi ja toiveistasi terassiremontin suhteen! Muistathan myös, että voit hakea suoraan sivujemme kautta joustavaa rahoitusta haluamallesi summalle. Tämän lisäksi voimme järjestää terassitöiden arvioinnit täysin etänä, sinun turvallisuutesi huomioiden.

Tilaa maksuton arviokäynti


Soita 020 730 6960