Sisustussuunnitelma viimeistelee kotisi sisustuksen

Kevytsisustus muuttaa kodin ilmeen edullisesti

Kun kotia ollaan remontoimassa – tai jos vain haluat päivittää kotisi olemassa olevaa ilmettä, maksamatta uudesta sisustuksesta maltaita – tarjoaa kevyt sisustussuunnitelma juuri sopivan ratkaisun kodin sisustuksen uudistamiseen. Muutokset kun eivät aina tarvitse olla suuria, sillä jo pienten sisustuselementtien ja tekstiilien vaihtamisella voidaan saada aikaan suuri vaikutus. Kun siis kaipaat kotiisi uutta ilmettä, ilman kalliiden kalusteiden vaihtoa, kokeile nyt kevytsisustusta hintaan 290€!

Piensisustussuunnitelma sisältää Tila & Ihmeen sisustussuunnittelijoiden ammattitaidolla toteuttaman suunnitelman, joka koostuu pääasiassa tekstiilien, valaisinten, ruukkujen sekä muiden piensisustustavaroiden päivittämisestä uusiin versioihin. Kunnioittaen kotisi olemassa olevia kaluste- ja pintamateriaalivalintoja. Sisustusehdotuksia laaditaan yksi per huone.

Tilaa kevytsisustus hintaan 290€ 

Kokonaisvaltaiset sisustussuunnitelmat sopivat laajempaan uudistukseen

Meiltä saat myös kokonaisvaltaiset, halutessasi vaikka koko kodin kattavat sisustussuunnitelmat, jotka toteutamme yhteistyössä Tila & Ihmeen kanssa.

Kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman avulla loihdimme kodistasi unelmiesi keitaan, joka viimeistellään omaan persoonaasi sopivien yksityiskohtien ja sisustustyylien mukaan. Aina kodin pintamateriaaleista sävymaailmaan, valaistuksesta kalusteisiin sekä tekstiileihin saakka. Jos siis kotisi kaipaa laajempaa uudistusta, ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä lähtökohdat tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen lopputuloksen saavuttamiseen!

 

Kodikas Remontit x Tila & Ihme

Kodikas Remontit ja Tila & Ihme päättivät aloittaa yhteistyön, jonka seurauksena Kodikas Remonttien palvelutarjontaan lisättiin sisustussuunnitelmat. Kun siis kaipaat kotiisi uutta ilmettä remontoinnin tai sisustuksen muodossa, tarjoamme sinulle juuri tarpeisiisi sopivat, parhaat mahdolliset ratkaisut.

Kodikas Remontit – aina luottamuksesi arvoinen

Kodikas Remontit tarjoaa asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista remonttipalvelua saneerauskohteisiin. Toteutamme remontit asiakaslähtöisesti avaimet käteen -periaatteella. Suunnitteluvaiheessa kartoitamme tarkasti kaikki asiakkaamme tarpeet ja toiveet, jotta voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen. Näin ollen pidämme myös kiinni sovituista asioista, sillä kaikilla remonteillamme on täysi tyytyväisyystakuu!

Lue lisää remonteista

Tila & Ihme – roheeta luksusta sydämellä

Tila & Ihme on tamperelainen sisustuspalveluita tarjoava suunnittelutoimisto, joka palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä ja kyltymättömällä intohimolla. Heidät tunnetaan monipuolisesta sekä rohkeasta tyylistään, joka ei toista itseään vaan tarjoaa aina jotakin uutta ja kiehtovaa. Kuten Kodikas Remonteilla, myös Tila & Ihmeellä on tavoitteenaan palvella asiakkaitaan juuri heidän toiveensa ja tarpeensa huomioiden, räätälöiden tarjotut ratkaisut aina asiakkaan mieltymykset huomioiden.

Tutustu sisustuspalveluihin

Ota sinäkin askel kohti kodikasta ja viimeisteltyä kotia!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö


Soita 020 730 6960