Taloyhtiön remontit Tampere, Pirkanmaa ja Häme


Taloyhtiön remontit Tampereella sekä koko Pirkanmaan ja Hämeen alueella hoituvat aina huolettomasti ja kustannustehokkaasti Kodikas Remonttien kanssa — toteutamme sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti kaikki taloyhtiön pienet sekä suuret remonttityöt kokonaisvaltaisena ja helppona avaimet käteen -palveluna. Tämän lisäksi saat meiltä myös täyden tyytyväisyystakuun! Näin ollen voimme taata taloyhtiöllenne aina kustannustehokkaan remontin parhaalla lopputuloksella. Erikoisosaamisemme lukeutuvat erityisesti märkätilat, kuten taloyhtiön kylpyhuoneremontit ja saunaremontit.

Yksilöllistä remonttipalvelua taloyhtiöille tyytyväisyystakuulla

Kodikas Remontit suunnittelee ja toteuttaa kaikki taloyhtiön remontit aina yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti, perustaen kaikki ratkaisut juuri teidän esittämiinne toiveisiin ja tarpeisiin. Tämän lisäksi pidämme kaikki osapuolet tietoisina projektin edistymisestä koko urakan ajan sekä pysymme tavoitettavissa läpi koko prosessin.

Suunnitelmallisuus onkin erityisen tärkeää, kun kyseessä on taloyhtiön remontti, sillä tällöin remonttitarpeet ovat usein huomattavasti suurempia. Kohteen koolla tai remontin laajuudella ei kuitenkaan ole meille loppupeleissä merkitystä, sillä jokainen urakka toteutetaan yhtä kokonaisvaltaisesti ja työn korkeasta laadusta tippaakaan tinkimättä.

Kaikki remontit taloyhtiöille tarpeidenne mukaan

Kodikas Remontit toteuttaa kaikki tarvitsemanne huoneistoremontit, aina täydellä tyytyväisyystakuulla ja laadukkaalla lopputuloksella viimeisteltynä. Meiltä voit tilata:

Hallittu projekti sujuu moitteetta alusta loppuun

Remontin suunnitteluvaiheessa kartoitamme tarkkaan kaikki taloyhtiön toiveet ja tarpeet lähtien käytettävistä materiaaleista, värimaailmasta, aikatauluista sekä remontille varatusta budjetista. Näin ollen voimme taata teille mieluisan lopputuloksen, joka valmistuu aina budjetin sallimissa rajoissa ja täysin sovitussa aikataulussa. Remonttiprojektin edetessä, alusta loppuun saakka, pidämme teidät koko ajan tiukasti mukana tiedonkulussa ja konsultoimme mielipiteitänne aina tarvittaessa.

Minimoimme asukkaille koituvat haitat

Huolehdimme myös remontin kulusta ja järjestelyihin liittyvistä asioista tiedottamisen asukkaiden suuntaan. Pyrimme muutenkin koko projektin ajan työskentelemään siten, että asumiselle koituvat haitat sekä jokapäiväiseen elämiseen vaikuttavat keskeytykset saadaan mahdollisimman pitkälti minimoitua. Myös loppusiivoukset toimitetaan erittäin huolellisesti, jonka vuoksi remontoidut tilat ovat valmiina käyttöön otettavaksi välittömästi poistumisemme jälkeen.

Kun siis taloyhtiön remontti Tampereella, muualla Pirkanmaalla tai Hämeen alueella tulee ajankohtaiseksi, ota meihin yhteyttä, niin toteutamme juuri tarpeitanne vastaavan ja erittäin kustannustehokkaasti toteutetun remontin aina täydellä tyytyväisyystakuulla!

Tilaa ilmainen kartoitus


Soita 020 730 6960