Taloyhtiön remontit Tampere, Pirkanmaa ja Häme


Teemme rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen sekä muiden Taloyhtiöiden remontit Tampereella sekä koko Pirkanmaan ja Hämeen alueella. Remontit hoituvat aina huolettomasti ja kustannustehokkaasti Kodikas Remonttien kanssa — toteutamme sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti kaikki taloyhtiön pienet sekä suuret remonttityöt kokonaisvaltaisena ja helppona avaimet käteen -palveluna.

Tämän lisäksi saat meiltä aina myös täyden tyytyväisyystakuun! Näin ollen voimme taata taloyhtiöllenne aina kustannustehokkaan remontin parhaalla lopputuloksella. Erikoisosaamisemme lukeutuvat erityisesti märkätilat, kuten taloyhtiön kylpyhuoneremontit ja saunaremontit. Tilaa ilmainen kartoitus kerrostalon, rivitalon tai paritalon remonttiin.

Tilaa ilmainen kartoitus

 

Yksilöllistä remonttipalvelua taloyhtiöille tyytyväisyystakuulla

Kodikas Remontit Oy suunnittelee ja toteuttaa kaikki taloyhtiön remontit aina yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti, perustaen jokaisen ratkaisun juuri teidän esittämiinne toiveisiin ja tarpeisiin. Teemme taloyhtiön remontteja mm. kerrostaloihin, rivitaloihin ja paritaloihin. Tämän lisäksi pidämme kaikki osapuolet tietoisina projektin edistymisestä koko urakan ajan sekä pysymme tavoitettavissa läpi koko prosessin. Voimme myös auttaa tarvittavien ilmoitusten ja lupa-asioiden hoitamisessa.

Suunnitelmallisuus onkin erityisen tärkeää, kun kyseessä on taloyhtiön remontti, sillä tällöin remonttitarpeet ovat usein huomattavasti suurempia. Kohteen koolla tai remontin laajuudella ei kuitenkaan ole meille loppupeleissä merkitystä, sillä jokainen urakka toteutetaan yhtä kokonaisvaltaisesti ja työn korkeasta laadusta tippaakaan tinkimättä.

 

Remontit taloyhtiön kerrostaloille, paritaloille ja rivitaloille tarpeiden mukaan mitoitettuna

Kodikas Remontit toteuttaa kaikki tarvitsemanne huoneistoremontit, aina täydellä tyytyväisyystakuulla ja laadukkaalla lopputuloksella viimeisteltynä. Meiltä voitkin tilata esimerkiksi kaikki seuraavat remonttipalvelut:

Lisäksi palveluistamme löytyy liukuovien ja säilytysjärjestelmien asennukset.

Tutustu referensseihin

 

Hallittu projekti sujuu aina moitteetta alusta loppuun

Remontin suunnitteluvaiheessa kartoitamme tarkkaan kaikki taloyhtiön toiveet ja tarpeet lähtien käytettävistä materiaaleista, värimaailmasta, aikataulutoiveista sekä remontille varatusta budjetista. Näin ollen voimme taata teille aina mieluisan lopputuloksen, joka valmistuu budjetin sallimissa rajoissa ja täysin sovitussa aikataulussa. Remonttiprojektin edetessä, alusta loppuun saakka, pidämme teidät koko ajan tiukasti mukana tiedonkulussa ja konsultoimme mielipiteitänne aina tarvittaessa. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton remonttikartoitus koko taloyhtiön kerrostalolle, paritalolle tai vain osalle asunnoista.

 

Ota yhteyttä

 

Minimoimme asukkaille koituvat haitat

Huolehdimme myös remontin kulusta ja sen järjestelyihin liittyvistä asioista tiedottamisen asukkaiden suuntaan. Pyrimme muutenkin koko projektin ajan työskentelemään siten, että asumiselle koituvat haitat sekä jokapäiväiseen elämiseen vaikuttavat keskeytykset saadaan mahdollisimman pitkälti minimoitua. Myös loppusiivoukset toimitetaan erittäin huolellisesti, jonka vuoksi remontoidut tilat ovat valmiina käyttöön otettavaksi välittömästi poistumisemme jälkeen. Asukkaat pääsevätkin aina nauttimaan uudistetusta kodistaan mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.

Kun siis taloyhtiön remontti Tampereella, muualla Pirkanmaalla tai Hämeen alueella tulee ajankohtaiseksi, ota meihin yhteyttä, niin toteutamme juuri tarpeitanne vastaavan ja erittäin kustannustehokkaasti toteutetun remontin aina täydellä tyytyväisyystakuulla!

Tilaa ilmainen kartoitus


Soita 020 730 6960