Kylpyhuone­remontti taloyhtiö


Suunnitteilla kylpyhuoneremontti taloyhtiöön? Kodikas Remontit Oy toteuttaa laadukkaat ja energiataloudellisesti korkeatasoiset taloyhtiön remontit sekä märkätilasaneeraukset Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeen alueelle. Palvelemme taloyhtiöiden lisäksi myös isännöintitoimistoja sekä yksityisiä asiakkaita kokonaisvaltaisten, avaimet käteen -palveluna toteutettavien remonttien merkeissä. Annamme myös kaikille remonteillemme täyden tyytyväisyystakuun! Poikkeusaikana suoritamme maksuttomia kylpyhuoneremonttien arviointikäyntejä myös täysin etänä.

Varaa maksuton kartoitus

Tilaa taloyhtiön kylpyhuoneremontti sertifioidulta ammattilaiselta

Taloyhtiön kylpyhuoneremontin tilaajan tulee ensisijaisesti huomioida, että kylpyhuoneen remontointi vaatii aina tekijältään laajaa erityisosaamista. Viranomaisten asettamat vaatimukset, yhdessä vesieristyksen ja märkätilasaneerausten muiden teknisten haasteiden kanssa tulee kaikki osata huomioida kylpyhuoneen remontoinnin yhteydessä. Kun valitset taloyhtiön kylpyhuoneremontin toteuttajaksi Kodikas Remontit, saat kumppanin, jolta löytyy VTT:n myöntämät vedeneristyssertifikaatit. Näin ollen voitte luottaa täysin osaamiseemme sekä työmme korkeaan laatuun. Kylpyhuoneremontit, kuten myös kaikki muut tekemämme remonttityöt, toteutamme aina takuutyönä.

Jackoboard märkätilalevyt asennuksella

Taloyhtiön kylpyhuoneremontin yhteydessä voimme asentaa kohteeseen Jackoboard märkätilalevyt.  Jackoboard-levyt ovat uusia, nopeasti asennettavia märkätilalevyjä, joiden avulla seinien suoristus sekä vesieristys hoituvat erittäin ketterästi ja kustannustehokkaasti, sillä turvallisen levyn XPS-ydin toimii kestävänä vesieristeenä myös haastavissa kohteissa. Nopea asennus taas perustuus siihen, ettei laastin kuivumista tarvitse odotella useampaa päivää. Kerrostalorakentamisessa Jackoboard märkätilalevyt voittavatkin mennen tullen painavat kipsilevyt ja tuovat uutta kestävyyttä märkätilojen kuten kylpyhuoneiden rakenteisiin.

 

Lue lisää Jackoboard märkätilalevyistä

 

 

Taloyhtiön kylpyhuoneen remontointi on muutakin kuin tekniikkaa

Kun kylpyhuonetta aletaan remontoida, tulee työssä noudattaa tarkkoja teknisiä vaatimuksia ja viranomaissäädöksiä. Samalla tulee saada aikaiseksi kylpyhuone, joka palvelee arjessa käyttäjäänsä mahdollisimman pitkään niin toimivuudeltaan kuin myös visuaaliselta ilmeeltään. Kun aloitat taloyhtiön remontoinnin kanssamme, kartoitamme jo suunnitteluvaiheessa tarkkaan yksilölliset tarpeenne ja toiveenne. Tämän jälkeen lähdemme toteuttamaan kylpyhuoneremonttia täydellä avaimet käteen -periaatteella – puramme vanhat materiaalit, teemme tarvittavat LVIS-työt, asennamme uudet vesikalusteet ja pinnat, tiedotamme tilaajia ja asukkaita remontin edistymisestä koko projektin ajan sekä suoritamme tarkan loppusiivouksen.

Putkistot kuntoon

Taloyhtiön kylpyhuoneremontin yhteydessä on tärkeää samalla arvioida käyttövesi- ja viemäröintiputkien kunto sekä niiden jäljellä oleva tekninen käyttöikä. Tarpeen vaatiessa toteutamme kylpyhuoneremontin yhteydessä myös putkistojen saneeraukset.

Ota siis meihin yhteyttä ja kysy lisää taloyhtiön kylpyhuoneremonteista. Halutessasi toteutamme myös maksuttoman arviokäynnin, joko paikan päällä tai etäyhteydellä!

Ota yhteyttä

 

Katso kuvia valmistuneista kylpyhuoneremonteista


Soita 020 730 6960