Pari sanaa meistä yrityksenä

Kodikas Remontit Oy on kokeneista pitkän linjan ammattilaisista koostuva remontti- ja saneerausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja laadukasta suomalaista osaamista moniin eri tarpeisiin. Tietotaitoamme ja avaimet käteen -periaatteella tapahtuvaa palveluamme on hyödynnetty lukemattomissa erilaisissa remonteissa ja työkohteissa jo yli vuosikymmenen ajan. Viime aikoina olemme keskittyneet palvelemaan yhä enemmän taloyhtiöitä ja isännöintitoimistoja, mutta yksityiset kotitaloudet kulkevat silti yhä tukevasti mukana asiakaskunnassamme.

Luotettava ja vastuullinen toimija palveluksessasi

Kunnia-asianamme on olla luotettava kotimainen remonttialan palveluntarjoaja, joka hoitaa kaiken alusta loppuun saakka sovitun mukaisesti ja kantaa oman vastuunsa tehdystä työstä. Tämä tarkoittaa luonnollisesti täyttä tyytyväisyystakuuta, sillä asiakastyytyväisyys ja asiakasvaatimusten täyttäminen ovat toimintamme keskiössä. Noudatamme omaa laadunhallintajärjestelmäämme, joka on syntynyt ja hioutunut pitkällisen toiminnan tuloksena.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ja periaatteita ovat:

  1. Pätevyys
  2. Vastuullisuus
  3. Kotimaisuus
  4. Asiakastyytyväisyys
  5. Laadunhallinta

Ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella

Kun tarvitset kokeneita suomalaisia remonttialan ammattilaisia hoitamaan saneeraustarpeesi, Kodikas Remontit Oy on erinomainen valinta. Olemme sitoutuneita palvelemaan sinua, kuuntelemaan tarpeitasi ja toiveitasi ja hoitamaan remonttisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jätä yhteydenottopyyntö


Soita 020 730 6960